Fără categorieLiga II

Cătălin Rufă, acţionar CSM Rm. Vâlcea: „Îi doresc alături de mine pe Pirnea şi Poenaru, dar Turmacu rămâne preşedintele clubului”

Cătălin Rufă a reiterat ideea că nu va accepta ca Jean Turmacu să fie schimbat din funcţia de preşedinte al clubului, dar că este dispus să colaboreze cu oricine cunoaşte în amănunt fenomenul fotbalistic. „Este normal să mă sfătuiesc cu oameni care au o experienţă bogată în administrarea unui club de fotbal. De aceea, îi aştept cu cea mai mare plăcere pe George Pirnea şi Mircea Poenaru. Din câte ştiu, Pirnea s-a aflat în staff-ul fostei echipe International Curtea de Argeş, sponsorizată de Benone Lazăr, iar Poenaru a fost mereu aproape de CSM. În plus, ambii au relaţii excelente cu reprezentanţii Consiliului Judeţean şi ai Primăriei, iar asta ne-ar putea ajuta mult”, a anunţat acţionarul majoritar din Zăvoi.
Rufă a mai punctat că oamenii nu trebuie să vadă în CSM o sursă de îmbogăţire, pentru că vor rămâne decepţionaţi: „Eu îi anunţ pe toţi cei care doresc să intre în conducerea echipei de fotbal să nu-şi facă planuri să se vor îmbogăţi peste noapte. La CSM, în primul rând, e foarte mult de muncă. Jean Turmacu, de exemplu, are un salariu de 18 milioane lei pe lună şi stă la stadion de dimineaţa până seara”. (L.C.)

Articole Similare

Lasă un răspuns

Back to top button