Acasă Liga III ”Cârcotaşii care râd pe la colţuri, să-şi vadă de proiectele lor, să...

”Cârcotaşii care râd pe la colţuri, să-şi vadă de proiectele lor, să ne lase pe noi în pace! Şi-au ţinut degetele încrucişate să nu reuşim, dar uite că suntem la Liga a III-a”

511
0

Primarul Toma Peştereanu, acordă, în continuare, susţinere totală echipei de fotbal, jucătorilor şi staff-ului ACS Minerul Costeşti. Peştereanu este deranjat de cei care stau să vâneze greşelile echipei sale.

”Am văzut toate meciurile din acest campionat. Suntem o echipă mică, fără pretenţii, care nu poate avea, deocamdată, obiective prea îndrăzneţe. Ca să intrăm în Liga a III-a, am făcut sacrificii uriaşe. Dar am ştiut la ce ne înhămăm. Cu bune, cu rele, mergem înainte. Aş vrea ca toţi cei care nu au nicio treabă cu această echipă, să lase comentariile răutăcioase. Cârcotaşii care râd pe la colţuri să-şi vadă de proiectele lor, să ne lase pe noi în pace. Sunt exact precum vulpea aceea, care atunci când nu ajunge la struguri zice că sunt acri. Ei nu au realizat nimic. Şi-au ţinut degetele încrucişate să nu reuşim, dar uite că suntem la Liga a III-a! Are cine să aibă grijă de echipa asta, sunt persoane care au pus suflet şi important e că suntem acolo. Ei nu sunt. Sunt jos. Acesta este mesajul meu după atâtea meciuri. Am trecut prin multe dificultăţi. Am fost ajutaţi de foarte puţină lume. Dar uite că am reuşit prin ambiţia unor oameni gen Sergiu Holtei, Marian Dascălu, nea George Frântu, Larry Nicolaescu, Marius Vlădoi. Şi bineînţeles, a băieţilor. Au acceptat nişte condiţii minime pentru Liga a III-a. Nu e ca la alte echipe. Ei se duc la serviciu, au alte joburi. Totul a fost nou pentru noi. Am început să învăţăm din mers şi sunt convins că va fi bine.

Nu e nimic pierdut. Aşa e în sport. Azi eşti sus, mâine jos, pierzi, câştigi, trebuie să mergi înainte. Am intrat în acest joc şi vom continua. Marţi, am întâlnit o echipă foarte bună, pe Viitorul Şelimbăr, cu jucători valoroşi, cu experienţă, care şi la nivel de juniori stă bine. Am înţeles că acolo fondul de salarii e de 100.000 lei pe lună. Înseamnă cam bugetul nostru pe un an. Ei au jucători care doar asta fac, joacă fotbal. Ai noştri sunt semi-profesionişti, vin de la muncă la antrenament, la meciuri. Ne vom baza în continuare şi pe tineri. Vom căuta să promovăm jucători vâlceni. Nu am avut «importuri». Şi acest copil din poartă, Popa, va creşte dacă i se dau şanse. Cu Şelimbăr nu cred că i se poate reproşa ceva. Chiar a avut câteva intervenţii bune. Sunt diferenţe mari între noi şi alţii şi trebuie să avem răbdare, încredere. Încet-încet, ne punem pe picioare”, a declarat primarul comunei Costeşti, Toma Peştereanu.