Acasă K1 Campionul de la Vâlcea – Radu Zarioiu are cea mai puternică galerie...

Campionul de la Vâlcea – Radu Zarioiu are cea mai puternică galerie la gala din această seară

573
0

În această seară, Radu Zarioiu, campionul de MMA de la Vâlcea, va lupta la Mioveni în Gala Heroes 5, o competiţie în care au programate confruntări şi alţi gladiatori moderni, cum ar fi Ion Paşcu sau Sandu Lungu. Cu câteva ore înainte de gală, Radu Zarioiu era foarte nerăbdător să intre în cuşcă şi să-şi „demoleze” adversarul.


Cei care doresc să-l susţină, o pot face deplasându-se la Mioveni sau urmărindu-l începând cu ora 19:00 pe Antena Play. Gala Heroes 5 va fi difuzată şi pe TV Antena 1, de la ora 23:45. Se pare că, la confruntarea de astăzi, Radu Zarioiu va fi luptătorul cu cea mai numeroasă galerie. Nu mai puţin de 200 de vâlceni şi-au cumpărat bilete şi vor merge să vadă live gala din Argeş. Referindu-se la evenimentul din această seară – al 3-lea meci al lui Radu Zarioiu la profesionişti, antrenorul său – Mihai Alin Barbu a avut un pronostic pe care, cumva, îl anticipam: sportivul vâlcean va câştiga din prima repriză.

„Radu este într-o formă fizică şi psihică extraordinară! Este mai pregătit ca niciodată, din toate punctele de vedere. În curşcă, la Mioveni, va avea un adversar despre care nu ştim foarte multe lucruri, dar nici nu prea contează. Am înţeles că a abordat foarte multe stiluri şi că a luptat mult la amatori. Nu cred că-l vor ajuta aceste lucruri în faţa lui Radu, care, cu siguranţă, îl va desfiinţa. N-am absolut nicio îndoială în această privinţă! Va fi o competiţie spectaculoasă, în care Radu îşi va evidenţia încă o dată calităţile de gladiator desfăvârşit. În ultima vreme, în pregătirea lui Radu, s-a schimbat totul. Lucrăm împreună de trei luni, pe parte de box si kickboxing, şi pot spune că, la ora actuală, se prezintă cel mai bine. Este al treilea meci al său la profesionişti şi va fi şi a treia victorie. La cât îl văd eu de pregătit şi la cât a muncit, va învinge din prima repriză. Neştiind foarte multe despre adversarul de astăzi, am îmbunătăţit toate tehnicile”, a spus Mihai Alin Barbu, campion intercontinental la K1. În ultimii ani, Mihai Alin Barbu a pregătit şi alţi luptători extrem de bine cotaţi şi cunoscuţi. Benny Adegbuyi, Ionut Pitbull Atodiresei, Adrian Maxim sau Mihai Desrobitu sunt doar câţiva dintre ei.