Acasă Karate Campionul de la karate, Bogdan Gogoloși, a trecut în rândul familiștilor. Logodna...

Campionul de la karate, Bogdan Gogoloși, a trecut în rândul familiștilor. Logodna religioasă, oficiată de Înaltpreasfințitul Varsanufie

1744
0

În week-end a fost sărbătoare mare în familia sportivului vâlcean Bogdan Gogoloși. ”Viespe”, campionul de la karate, a renunțat la burlăcie. Și-a unit destinul cu aleasa inimii sale, Miky Stanciu, de asemenea sportivă de performanță. Bogdan și Miky au mers în fața ofițerului stării civile, dar și la biserică, pentru a primi binecuvântare din partea preotului, pe noul drum pe care au ales să-l parcurgă împreună. Nu s-au cununat religios, ci doar s-au logodit. Evenimentul a avut loc la Arhiepiscopia Râmnicului și a fost oficiat chiar de Înaltpreasințitul Varsanufie.

Bogdan Gogoloși le-a mulțumit public tuturor celor care i-au fost alături în acest moment important din viața sa, chiar și sufletește, nu doar fizic. ”Am făcut cununia civilă și logodna religioasă, care s-au încheiat cu o petrecere restrânsă! Ne-am fi dorit să facem nunta anul acesta, dar din cauza pandemiei am fost nevoiți să ne limităm doar la cununia civilă. Iar pentru că ne-am dorit să fim uniți și în fața lui Dumnezeu am făcut logodna la Catedrala Arhiepiscopiei Râmnicului. Am avut imensa onoare și placere ca aceasta să ne fie oficiată de către Inaltpreasfințitul Părinte Varsanufie, Arhiepiscopul Râmnicului! De lună de miere nu cred că avem timp. Teoretic trebuie să plecăm la competiție în weekend, la primul concurs de după pandemie, la un Open în Berlin. Sperăm să putem merge și să revenim în spiritul de competiție. Revenind la evenimentul important din viața noastră, aș vrea să mulțumesc tuturor celor care au fost alături de noi, atât fizic, cât și sufletește, de acasă! Suntem extrem de fericiți și recunoscători pentru această zi minunată!”, a transmis Bogdan Gogoloși. Felicitări, casă de piatră și cât mai multe performanțe în plan sportiv! (S.S.)