Acasă Diverse Campionatul European provoacă o pierdere importantă pentru Vâlcea! Kovacevic, accidentare gravă!

Campionatul European provoacă o pierdere importantă pentru Vâlcea! Kovacevic, accidentare gravă!

670
0

SCM Rm. Vâlcea este reprezentată la Campionatul European de Handbal Feminin de două românce, dar și de câteva straniere. Printre ele, și interul stânga Jovana Kovacevic, componentă a lotului Serbiei. Din păcate, Jovana a fost scoasă din circuit. A suferit o accidentare gravă. Perioada de recuperare estimată se apropie de șase luni. Kovacevic revenise pe teren de puțin timp, după o altă accidentare suferită la nas, tot la Națională. Jovi este una dintre cele mai valoroase handbaliste din lotul actual al Vâlcii. Obiectivele clubului pot fi compromise de absența ei.

”Interul formației noastre, dar și al naționalei Serbiei, Jovana Kovacevic, a suferit o traumă destul de puternică în urma unui contact aparent nesemnificativ, în partida pe care echipa ei a disputat-o în compania Danemarcei, în cadrul Campionatului European de handbal feminin. În urma faultului de joc, Jovana a părăsit terenul pe picioarele ei, fără a ști ce avea să urmeze. Diagnosticul e unul cât se poate de dur, iar Jovi va lipsi o perioadă îndelungată, prezența ei pe terenul de joc în cadrul acestui sezon fiind incertă, recuperarea urmând să dureze până la câteva luni. O fractură la nivelul vertebrelor L1 și L2 cauzează această absență a sportivei de pe terenul de joc”, au transmis oficialii clubului de la poalele Cpalei.

”Dragi prieteni și suporteri, vreau să știți că nu ne vom revedea prea curând, iar pentru acest lucru îmi pare foarte rău. La această ediție a Campionatului European am suferit o accidentare neplăcută, o fisură a două dintre vertebrele coloanei. Prin urmare pentru o perioadă de timp nu voi mai putea reveni pe teren. Vreau să știți că îmi este dor de voi toți și abia aștept să joc din nou în culorile roș-albastre”, a declarat Jovana, potrivit SCM.

”Absența ei de pe terenul de joc se va simți, dar cel mai important în acest moment este recuperarea completă a sportivei. Multă sănătate, Jovi! Suntem alături de tine!”, au mai adăugat reprezentanții Sport Club Municipal Rm. Vâlcea.

Naționala Serbiei nu s-a calificat în Main Round. A terminat grupa B pe locul 4, cu trei înfrângeri.