Acasă Superliga Campioana Superligii NURVIL este şi câştigătoarea Cupei României – faza pe judeţ

Campioana Superligii NURVIL este şi câştigătoarea Cupei României – faza pe judeţ

245
0

Aşa cum vă informam şi săptămâna trecută, AJF Vâlcea le-a transmis celor patru semifinaliste ale Cupei României (AS Minerul Costești, CS Cozia Călimănești, AS Oltețul Alunu 2016 şi AS Unirea Tomșani) o adresă prin care le-a solicitat să comunice până vineri, 24 iulie, dacă au posibilitatea efectuării testului RT-PCR, în vederea participării la competiţiile oficiale. Aşa cum era de aşteptat, doar campioana Superligii NURVIL a răspuns pozitiv, iar zilele acestea va fi declarată câştigătoare a Cupei României – faza pe judeţ.

Următoarea mare provocare: barajul de promovare în Liga a III-a

Următoarea mare provocare pentru cei de la Minerul Costeşti va fi barajul de promovare în Liga a III-a. În condiţiile în situaţia din ţară nu va degenera, pe 1 şi 9 august, echipa antrenată de Marius Vlădoi şi Mihai Lungan va înfrunta Petrolul Potcoava (Olt) şi Unirea Ţigăneşti (Teleorman). Se pare însă că cel puţin a doua formaţie n-ar intenţiona să-şi testeze jucătorii, considerând că ar face o cheltuială inutilă. Dacă zvonurile se vor adeveri, drumul echipei primarului Toma Peştereanu spre promovare se va scurta destul de mult. Detalii vom afla marţi, când FRF va veni cu mai multe informaţii.
Există zvonuri cum că nici Viitorul Dăeşti n-ar avea în plan să-şi testeze jucătorii, dar probabil că, în situaţia în care ar avea meci cu Costeştiul, pe 11 august, în Cupa României, va reveni asupra deciziei. Pentru o echipă, doar testarea pentru COVID 19 ajunge la aproximativ 5-6 mii de lei. Cu viza medicală şi arbitraj, se depăşesc zece mii de lei. O astfel de cheltuială nu este uşor de susţinut.