Ca să nu mai calce în străchini, Gutău vrea să-şi angajeze city manager

trucaj_1060Mircia Gutău se consideră atât de „bazat” încât se luptă în paralel cu 5-6 adversari. Unul dintre cei pe care îi ţine permanent în corzi este Gigi Matei, primarul interimar al Râmnicului. Deşi acesta nu candidează şi nici nu pare dispus să-i facă propagandă lui Romeo Rădulescu (PSD), rămâne o ţintă predilectă a reprezentantului PER.
„Piaţa din Centru arată dezastruos, ca un mastodont de 3 nivele, iar parcarea nu mai era necesară, în condiţiile în care, înspre Parcul Mircea cel Bătrân, se face una de 200 de locuri”, a reproşat Gutău, menţionând că investiţia dintre hală şi Biserica „Sf. Gheorghe” se putea realiza la jumătate de preţ.

Fostul primar a criticat Executivul local şi pentru faptul că nu a terminat pasajul „Tudor Vladimirescu”. „Din primele zile de mandat, voi demara lucrările la bretelele peste calea ferată, la pasajul dinspre Goranu. La pasaj, s-a făcut un trotuar suspendat pe care s-au cheltuit miliarde. Stă închis, iar lifturile nu sunt puse în funcţiune nici acum. Oamenii n-au pe unde să treacă; pasajul trebuie terminat urgent! Încă ceva: n-am avut şi nu am teren în zona respectivă”, a explicat Gutău. În opinia sa, cei care au condus primăria după el sunt vinovaţi şi pentru faptul că municipalitatea nu a intrat în posesia terenului de la fosta unitate militară de la Vlădeşti. „Voi relua procedurile de preluare a acelei suprafeţe. Universitatea din Piteşti a fost de acord să dea Primăriei Râmnicului 15 hectare pe partea dreaptă şi încă vreo 3-4 pe stânga. Urma să fie dată o hotărâre de Guvern, era făcută (n. red. – înainte să fie arestat Gutău) şi mă voi interesa de ce nu a mai apărut. (…) Un alt proiect pe care îl voi face vizează prelungirea aleii de promenadă de la Catedrala din Ostroveni până la barajul din sud. Această alee se va lega cu capătul Bulevardului Dem Rădulescu printr-un trotuar de 50 de metri, pe marginea drumului naţional. (…) Ce pot să vă mai anunţ este că, după ce voi câştiga alegerile, voi angaja un city manager, unul foarte bun. Acesta va avea împuternicire să semneze totul, în aşa fel încât să nu mai poată vorbi nimeni. Iar lucrurile vor merge cu viteza a cincia, în Rm. Vâlcea”, a mai făcut cunoscut fostul edil PDL. Rugat să comenteze ultimele zvonuri, cum că ar avea un hotel în Franţa şi conturi în bănci din străinătate, Gutău a negat ambele bârfe: „Nu am niciun leu într-un cont din străinătate. Sunt unul dintre puţinii politicieni din România care îşi pot justifica la leu ce-a mâncat, ce-a băut, toată averea. N-am decât o casă de vacanţă la Ocnele Mari, terenul moştenit de soţia mea, încă unul cumpărat şi casa de 142 mp din Rm. Vâlcea”.

Articole Similare

Lasă un răspuns

Back to top button