Acasă Liga III ”Ca la orice echipă, în pauza de iarnă vor mai pleca jucători...

”Ca la orice echipă, în pauza de iarnă vor mai pleca jucători de la Costeşti, vor veni alţii care să consolideze lotul. Începem un nou capitol”

370
0

Preşedintele clubului Minerul Costeşti, Sergiu Holtei, este convins că în partea a doua a campionatului echipa sa va obţine rezultate mai bune decât în primele 9 etape: ”La lotul pe care l-am avut, cu multe probleme, jucători accidentaţi, alţii în izolare, nu cred că puteam să emitem mai multe pretenţii. Suntem mulţumiţi. Avem stabilitate financiară, băieţii sunt cu banii la zi. Vor avea sărbători liniştite. Zilele următoare vor primi şi salariile în avans, pe două luni. Pentru partea a doua a campionatului ne vom organiza mai bine.

Ca la orice echipă, în pauza de iarnă vor mai pleca jucători de la Costeşti, vor veni alţii care să consolideze lotul. Începem, practic, un nou capitol. Suntem în discuţii cu câţiva jucători de Liga a III-a. Sunt convins că acestea se vor concretiza. Marius Vlădoi ştie mai bine de ce are nevoie, ce trebuie făcut ca lucrurile să funcţioneze mult mai bine. În privinţa meciului cu Dăeşti, pot să spun doar că jocul a fost bun, arbitrajul execrabil. Nu-i apăr pe băieţi, dar asta s-a întâmplat. Felicit echipa gazdă pentru rezultat. Succes şi lor în partea a doua a campionatului. La fel şi pentru Flacăra! Adi Popa e un bun pedagog şi datorită aptitudinilor lui s-au obţinut rezultatele bune de până acum”. ”Mulţumim Consiliului Judeţean pentru sprijinul acordat nouă şi întreg sportului vâlcean, dar şi colaboratorilor noştri, Uman Serv, Doina Med, Delguard, Jadarmeriei, sponsorilor şi primarului Toma Peştereanu. Ne bucurăm că a revenit alături de noi”, a mai adăugat Holtei.