Acasă Politica Buican (PNL): incompetența de la ADIS Vâlcea trebuie să ia sfârșit!

Buican (PNL): incompetența de la ADIS Vâlcea trebuie să ia sfârșit!

261
0

Filiala PNL Vâlcea anunță că, după o amânare nemotivată, va avea loc – în sfârșit – Adunarea Generală a Asociației de Dezvoltare Intercomunitară pentru Serviciul de Salubrizare a Localităților Vâlcea (ADIS), iar printre punctele de pe ordinea de zi se numără și alegerea președintelui și a consiliului director ai acestei structuri.

Această amânare trebuie înțeleasă în contextul prezenței pe ordinea de zi a discutării raportului de activitate pentru anul 2022 și a bugetului pentru anul 2023 ale Asociației. Actuala ei conducere dominată copios de către PSD se vede, la 4 ani de la instalarea în funcție, în situația de a fi criticată pe bună dreptate de către cetățeni – beneficiarii activității Asociației – și de majoritatea membrilor ADIS.

Nerealizările actualei conduceri sunt atât de numeroase (responsabilă prin statut cu aducerea la îndeplinire a hotărârilor Adunării Generale) și atât de cunoscute încât este lipsit de sens să le enumerăm. Un lucru este clar, actuala conducere a transformat o Asociație care are ca scop asigurarea salubrității într-un cuib insalubru al intereselor PSD-iste.

În fața acestei situații de netolerat, liberalii vâlceni își anunță disponibilitatea pentru a prelua presedinția Asociației și majoritatea în consiliul ei director astfel încât printr-un efort susținut să corecteze neajunsurile perpetuate ani de zile sub conducerea PSD-istă și să facă din Asociație ceea ce este ea menită a fi, o slujitoare a intereselor cetățenilor, a păstrării unei vieți și unui mediu propice dezvoltării sănătoase a concetățenilor noștri.

Îi asigurăm și pe această cale pe vâlceni că PNL va lucra, așa cum a făcut-o întotdeauna, în interesul fiecăruia dintre dumneavoastră și al comunităților din care faceți parte!

(în numele Filialei PNL Vâlcea, Președinte Cristian Buican)