Acasă Diverse Briceag, la Voluntari, Voinea, la UTA, iar Pîrvulescu, la Viitorul, în Liga...

Briceag, la Voluntari, Voinea, la UTA, iar Pîrvulescu, la Viitorul, în Liga a II-a. Niculescu şi Matache, antrenori pentru Borţa, la Chiajna

252
0

După 6 luni petrecute la gruparea roş-albastră, fostul jucător al echipei de fotbal vâlcene CSM, piteşteanul Marius Briceag (28 de ani), s-a despărţit de FCSB. Nu definitiv! Briceag a fost împrumutat până la finele sezonului la o altă echipă de Liga I, FC Voluntari, unde va lupta pentru evitarea retrogradării şi nu pentru titlu, aşa cum s-a întâmplat în perioada în care a activat pentru trupa lui Gigi Becali. Cu siguranţă, însă, dacă vor câştiga titlul, colegii de la FCSB îi vor opri un tricou şi o medalie de campion. În altă ordine de idei, Briceag a mai evoluat, în trecut, pentru FC Voluntari, în sezonul 2015-2016, tot sub formă de împrumut, dar de la Universitatea Craiova.

Un alt jucător care a trecut prin Zăvoi, Albert Voinea, s-a despărţit recent de Turris Tr. Măgurele. A făcut un pas înainte în carieră. A ajuns la echipa de Liga I UTA Arad. De la Turris Tr. Măgurele a plecat şi vâlceanul Cătălin Pîrvulescu, căpitan al acestei formaţii în ultima vreme. Pîrvulescu şi-a găsit rapid un nou angajament. A semnat cu vicecampioana de iarnă din Liga a II-a, Viitorul Pandurii Tg. Jiu, echipă pregătită de Flavius Stoican.

Un alt jucător din eşalonul secund, Florin Borţa, are un nou antrenor la Concordia Chiajna. Claudiu Niculescu, fost tehnician în Zăvoi, e alesul. Printre ajutoarele sale se numără şi ”eroul de la Liberec”, Florin Matache, care se va ocupa de pregătirea portarilor la trupa ilfoveană. Matache a fost ultima dată în staff-ul celor de la Turris Tg. Măgurele. Înainte de a ajunge în Liga a II-a ca antrenor cu portarii, ”Mache” a apărat pentru Flacăra Horezu în Liga a III-a, făcând parte şi din staff-ul tehnic al echipei din Treapt.