Boromir – Magicienii, finala Cupei României la minifotbal

Boromir• aceasta va fi organizată duminică, 27 martie, în Sala Traian

Spectacol deplin, duminică seara, în Sala Traian! Adrian Comănescu a organizat meciurile din cadrul semifinalelor fazei judeţene a Cupei României. În primul joc, s-au întâlnit cele mai în formă două echipe ale momentului, Boromir şi Annellice, care au făcut un show adevărat, spre deliciul celor prezenţi în tribune. Încă din primul minut, Robert Pârvu a pus de două ori în pericol poarta „brutarilor”, apărată de Radu Cârstoiu (jucătorul meciului, prin paradele sale!), însă colegul său, Alin Bunescu, avea să deschidă scorul pentru Annellice (1-0).

Deşi a început excelent, cu atacuri succesive, echipa antrenată de Dobrin Ionescu avea să cedeze treptat teren şi să piardă, în cele din urmă, cu scorul de 4-1, tocmai pentru că nu a avut deloc jucători de rezerve. Iosif Melcea a egalat, apoi au urmat încă trei ocazii uriaşe pentru Annellice, care însă nu au fost valorificate. Bogdan Mihăilă a marcat o dublă şi a dus scorul la 3-1, iar Laurenţiu Nicolaescu a stabilit rezultatul final, 4-1, pentru Boromir.
În cel de-al doilea meci, s-au întâlnit Magicienii şi Jandarmii. Mult mai experimentaţi, magicienii aveau să se impună, în cele din urmă, cu scorul de 8-1.
Finala Cupei României va avea loc duminică, 27 martie, în Sala Traian, începând cu ora 19.00. (L.C.)

Articole Similare

Lasă un răspuns

Back to top button