Acasă Politica Bogdan Matei, acuzat că şi-a lovit soţia cu pumnii. PSD tace mâlc

Bogdan Matei, acuzat că şi-a lovit soţia cu pumnii. PSD tace mâlc

557
0

În ultimii ani, Bogdan Matei, omul făcut senator şi apoi ministru de Costi Rădulescu, pe „criterii” pe care le bănuim, de competenţă în nici un caz, s-a remarcat prin câteva scandaluri care nu-i fac deloc cinste şi au pus PSD-ul într-o lumină foarte proastă, contribuind la pierderea competiţiilor electorale din 2020. A intrat în conflict cu legendara Elisabeta Lipă şi nu şi-a respectat promisiunile. A reuşit să se certe şi cu fosta mare campioană Corina Ungureanu. A fost una dintre verigile slabe de care liberalii s-au folosit continuu pentru a mătura pe jos cu PSD, fie dezvăluind că, în 2007, s-a înscris în PNL şi apoi a plecat din partid pentru că nu a fost susţinut pentru funcţia de director la o şcoală din Vâlcea, fie spunându-le românilor că a luat 2,7 la titularizare şi că social-democraţii s-au compromis promovând incompetenţi inclusiv în Guvern. Bogdan Matei a ajuns de râsul curcilor şi la prezentarea bugetului pe 2019, când n-a ştiut cine este Daniela Pescaru, secretarul de stat care stătea în dreapta lui şi cu care, teoretic, ar fi construit bugetul MTS. Sau, în aprilie, când, la fel de habarnist, n-a ştiut că Ionuţ Radu este portarul cu care naţionala României s-a calificat la Campionatul European de tineret. O altă gafă de proporţii, pentru care a fost taxat de toată mass-media de la Bucureşti, a fost răspunsul său la o întrebare capcană pusă de un jurnalist de la Antena 1. Bogdan Matei a crezut că, în Parlament, votează Codul lui Hammurabi, o culegere de legi din 1760 î. Hr.

Ei bine, senatorul vâlcean continuă să aibă grave probleme de imagine chiar şi după ieşirea PSD de la guvernare. La finele săptămânii trecute, Libertatea, Pro Sport, dar şi alte publicaţii importante de la Bucureşti l-au pus la zid după ce fosta sa soţie, Carmen, cu care a fost căsătorit până anul trecut, a publicat un certificat medico legal, în care se arată că, în 2013, ar fi fost lovită cu pumnii de către pesedist. Documentul, parafat de medicul legist Avrămoiu Iordan Marin atestă că „a fost agresată de soţ” şi „a fost lovită cu pumnii”. Biata femeie s-a ales cu contuzie toracică, răni la braţe şi în alte zone ale corpului. Sigur, cariera lui Bogdan Matei a fost compromisă înainte să aflăm şi de această latură violentă fostului ministru. După dezvăluirile fostei sale soţii, acesta a anunţat că o va da în judecată. Penibil!

Şi mai penibilă este tăcerea de la PSD. Un partid care se respecta s-ar fi delimitat în secunda a doua de asemenea oameni şi apucături. Și ar fi explicat în detaliu cum a ajuns acest personaj pe locul I în lista pentru Senat, în fața unor pesediști cu pregătire profesională serioasă și care au muncit din greu pentru PSD.