Acasă Diverse Bijuterii pe care să le oferi cu drag de sărbători

Bijuterii pe care să le oferi cu drag de sărbători

77
0

Urmează cea mai frumoasă perioadă a anului, cea a sărbătorilor de iarnă, în care ne adunăm la masă cu cei dragi și depănăm amintiri. În același timp este și perioada în care ne gândim la cadouri cu care să-i surprindem și care le vor pune un zâmbet pe față persoanelor iubite din viața noastră.

Pentru a-ți lua o grijă de pe cap, venim cu sugestii de cadouri pentru femei, pentru cele mai dragi femei din viața ta: bijuterii care le vor pune un zâmbet pe față de câte ori le vor vedea și le vor face să se simtă mai încrezătoare de câte ori le vor purta.

Bijuterii pe care să le faci cadou femeilor din viața ta

Orice domnișoară și doamnă se bucură atunci când primește cadou o bijuterie, așa că această listă te va ajuta să faci alegerea corectă în ceea ce privește cadourile de pus sub brad.

1. Cercei

Cerceii din argint sunt alegerea cea mai bună, pentru că sunt puține femei care să nu îi iubească și să îi poarte cu drag atât zi de zi, cât și la ocazii speciale. Dacă există doamne cărora nu le place aurul, despre puține am auzit că nu le-ar plăcea argintul.

Fiindcă vorbim despre strălucirea de sărbători, cel mai potrivit cadou ar fi o pereche de cercei cu cristale Swarovski, pentru că aceștia aduc și o stare de bine de câte ori sunt purtați și priviți.

2. Brățări

Brățările sunt bijuteriile pe care femeile le poartă mai ales la ocazii speciale, ceea ce le dă o însemnătate și mai mare. Însă nu spune nimeni că nu pot fi purtate și zilnic, la ținute office sau casual.

Fiind foarte versatile și din materiale diverse precum argint, aur, din piele sau fir de mătase, acestea vor constitui un cadou de neuitat și foarte apreciat.

3. Coliere

Colierele sunt bijuteriile esențiale din cutia cu nestemate pe care orice femeie o deține. Acestea înfrumusețează orice ținută – că e de zi sau elegantă – și pot fi folosite ca accesorii la diverse ocazii.

Placate cu aur sau argint; cu pietre sau simboluri ale zodiei, este imposibil să nu găsești cel puțin unul care să i se potrivească femeii deosebite pe care dorești să o surprinzi.

4. Pandantive

Dacă am povestit despre coliere, nu avem cum să nu vă spunem și despre pandantive. Acestea vin însoțite de lănțișoare asortate, pentru a nu vă pune în căutarea celui perfect pentru fiecare.

Cu siguranță, cunoști un simbol care să o reprezinte cel mai bine pe cea căruia dorești să îl oferi în dar, așa că din multitudinea de opțiuni poți să o alegi pe cea mai bună.

5. Inele

Se știe că inelele au o mare însemnătate, însă acestea pot fi oferite și în afara legăturii logodnei, dar cu aceeași însemnătate a unei promisiuni de atașament.

Dacă nu cunoști mărimea celei căreia dorești să îl oferi, avem varianta perfectă pentru tine: inelele reglabile, pe care le poate pune pe orice deget dorește sau pe cel pe care se potrivește cel mai bine. Acesta este unul dintre marile atuuri ale inelelor, flexibilitatea mărimii pentru o potrivire perfectă pe orice mână.

Cumpără din timp cadourile de Crăciun și astfel vei evita aglomerația din perioada imediat următoare.

Mai mult decât atât, site-uri precum Roxanne’s încă au disponibile promoții de Black Friday, așa că nu ezita să pui repede în coș cadourile care îți fac cu ochiul și negreșit vor ajunge la tine în timp util!