Acasă K1 „Băieţii de aur” de la Academia Radu Zarioiu au adus la Vâlcea...

„Băieţii de aur” de la Academia Radu Zarioiu au adus la Vâlcea încă 4 medalii de aur şi o cupă

233
0

Zilele trecute, Cătălin Zmărăndescu a organizat Open Sport BJJ Târgovişte, o competiţie care a atras peste 30 dintre cele mai bine cotate cluburi şi asociaţii din România. Printre acestea, s-a numărat şi Academia Radu Zarioiu, de la Râmnicu Vâlcea, reprezentată de patru super-sportivi: Sîrbu Andrei, Dumitraşcu Mario, Tolu Alecsandru şi Radu Zarioiu. Antrenaţi foarte bine şi cu o pregătire excepţională, vâlcenii şi-au „demolat” adversarii şi au fost medaliaţi cu aur. Cătălin Zmărăndoiu i-a felicitat personal pe „Băieţii de aur” de la Vâlcea pentru performanţele sportive, iar pentru Radu Zarioiu a mai avut un premiu special: Cupa „Antrenor de succes”.
La Târgovişte, s-a remarcat şi Răzvan Popa, sportiv şi antrenor la Werdum Rm. Vâlcea, alături de Morun Eusebiu, deţinător al unei centuri maro în BJJ. Răzvan s-a clasat pe prima poziţie şi a reuşit să aducă centura categoriei sale la Vâlcea, punând astfel încă o cărămidă la importanta construcţie pe care a început-o.
După cum probabil se ştie, Academia Radu Zarioiu şi Werdum au o alianţă şi un ţel comun: performanţe şi rezultate cât mai mari pentru Vâlcea. Obiective pe care, iată, le ating, spre bucuria tuturor vâlcenilor.
Reamintim şi cu această ocazie că toţi cei care doresc să se antreneze la Academia Radu Zarioiu găsesc detalii pe Facebook, Instagram sau se pot adresa direct reprezentanţilor clubului, la locaţia din Strada Banu Mărăcine nr. 1.