Acasă Liga IV Băbeni-FCPO, finala Ligii a IV-a! Mădulari și Chimia au părăsit lupta

Băbeni-FCPO, finala Ligii a IV-a! Mădulari și Chimia au părăsit lupta

883
0

În Sâmbăta Paștelui, la Băbeni, echipa de fotbal locală a primit vizita formației Sparta-Mădulari. Oaspeții sperau să scoată măcar un punct din acest joc, astfel încât să rămână în joc pentru unul din primele două locuri. În ultima etapă aveau cu Chimia, meci în care mizau pe trei puncte. Formația pregătită de Mihai Lungan nu a reușit să obțină ce și-a propus. FC Băbeni, lidera campionatului, s-a impus cu scorul de 2-1. Gazdele au marcat ambele goluri în prima repriză. Cătălin Dobre și-a adus echipa în avantaj după doar câteva minute de joc, transformând lovitura de pedeapsă dictată de Robert Avram, arbitrul de Liga a II-a, din Pitești, apoi Răzvan Milosteanu a dublat avantajul formației sale. În partea secundă, oaspeții au redus din diferență prin Radu Mocioacă, însă nu au putut marca și golul egalizator. În ultimele 45 de minute au fost mai multe eliminări decât goluri. Răzvan Chebar, de la Sparta-Mădulari și apoi Silviu Drăghia, de la FC Băbeni, au primit cartonașe roșii. Chebar, pentru două galbene, iar Drăghia după un clinci cu un adversar.

Așadar, finala Ligii a IV-a se va disputa între FC Băbeni și FC Păușești Otăsău. Va avea loc sâmbătă viitoare. Până atunci, miercuri, 5 mai, mai e programată o etapă, dar fără implicații în clasament.

După meci, jucătorii și oficialii de la Băbeni au furat startul. Și-au făcut ”încălzirea” pentru Paști. Au sărbătorit calificarea în finala Ligii a IV-a. ”Ne bucurăm pentru rezultatele obținute. Le mulțumim celor care au fost alături de noi. Sperăm să avem mai multă susținere și din partea Consiliului Local. Ne pregătim acum pentru finala campionatului. Miercuri o să depundem actele pentru a obține Certificatul de Identitate Sportivă de la MTS. Avem personalitate juridică, doar acesta ne mai lipsește. Ni s-a spus că poate fi emis rapid. Noi ne dorim să mergem până la capăt”, a spus Nicușor Bivolaru, vicepreședintele clubului din Băbeni, după meciul cu Mădulari.