Acasă Diverse ”Avem o tradiţie foarte mare în spate, care ne responsabilizează, ne obligă....

”Avem o tradiţie foarte mare în spate, care ne responsabilizează, ne obligă. Vom juca acest meci cu inima”

103
0

Motivaţia în rândul antrenorilor şi al jucătoarelor e mare în perspectiva ”dublei” cu CSM Bucureşti. De acest lucru ne asigură tehnicianul Vâlcii, pentru care CSM Bucureşti nu e o necunoscută şi ştie la ce să se aştepte din partea sa.

”Ne cunoaştem foarte bine cu CSM Bucureşti. Cred că avem vreo 9 meciuri jucate în doi ani şi jumătate. Majoritatea au fost pe muchie de cuţit, unele chiar cu prelungiri, rezultate la diferenţă de doar un gol. Ştim ce joacă, nu ne-au surprins cu absolut nimic. La fel şi ele ştiu ce jucăm noi. Echipa care va rata mai puţin are şansele cele mai mari de a câştiga. CSM o are pe Grubisic în poartă, care este într-o formă foarte bună. De asemenea, cuplul Neagu-Pintea funcţionează perfect. Încercăm să ne apărăm cât mai bine la cele două jucătoare şi sperăm să obţinem un rezultat bun. Am încredere în echipa mea. Cum am reuşit să câştigăm acasă la Odense, cred că suntem capabili şi acum. Sunt convins că va fi un joc total diferit de cel din campionat. Le-am transmis jucătoarelor că îmi doresc să jucăm cu inima, să lupte până la ultima picătură de energie pentru fiecare minge.

Avem în spate o tradiţie care ne obligă, ne responsabilizează. Suntem motivaţi. Trebuie să luptăm, iar dacă va fi să pierdem, să o facem cu capul sus. Se poate pierde în sport. Au pierdut cele mai mari echipe din lume. Important e să ne ridicăm, să ştim că am făcut tot ce a depins de noi pentru a le oferi bucuria şi o calificarea extraordinară suporterilor şi tuturor celor care fac eforturi ca această echipă să continue tradiţia. Oricum, calificarea se joacă în două manşe. Totul se va decide la Bucureşti. Desigur că ar reprezenta un plus de moral să începem cu o victorie. Dacă noi jucăm la 100% din capacitate, sunt convins că ne putem apropia calificarea. CSM a plecat de multe ori ca favorită şi noi am reuşit să dăm calculele peste cap. Ne dorim ca şi acum să fie la fel”, a transmis Florentin Pera, înaintea partidei de sâmbătă, cu CSM Bucureşti, din optimile Ligii Campionilor.