Acasă Administratie Aurora Măgură a depus jurământul la începutul celui de-al doilea mandat de...

Aurora Măgură a depus jurământul la începutul celui de-al doilea mandat de primar al comunei Popeşti

191
0

Vineri, Aurora Măgură a depus jurământul, la începutul unui nou mandat de primar al comunei Popeşti. Cam toată crema PSD-ului vâlcean, în frunte cu preşedintele CJV Constantin Rădulescu, a ţinut să-i fie aproape şi să-şi arate încă o dată susţinerea pentru ea.

În mandatul 2020-2024, primarul Aurora Măgură vrea să asfalteze cei 21 de kilometri de drumuri rămaşi nemodernizaţi, proiect pentru care a pregătit deja o documentaţie completă. În paralel, va extinde canalizarea în satele Urşi şi Popeşti şi va demara lucrările de introducere a gazelor naturale.

“Mai avem în vedere construirea unui sens giratoriu la intersecţia Cotoşmanu, construirea unei grădiniţe cu program prelungit şi înfiinţarea unui club al copiilor, modernizarea sistemului public de iluminat stradal şi dotarea dispensarului medical cu aparatură şi mobilier. Vrem, de asemenea, să modernizăm şi să dotăm biblioteca, să facem o sală de sport la Şcoala Gimnazială Dăeşti, un teren de sport sintetic la Meieni şi să înfiinţăm Serviciul Local de Evidenţă a Populaţiei. Alte proiecte de viitor vizează: înfiinţarea unui spaţiu de tip „Livada minunată” pentru elevi, achiziţionarea de tablete, uniforme şi ghiozdane complet utilate pentru toţi elevii din localitate, accesarea unor fonduri în vederea reabilitării picturilor bisericilor şi pentru construcţia de capele mortuare, amenajarea unor locuri de joacă pentru copii, la cele 3 grădiniţe pe care le avem, achiziţionarea unui tractor cu remorcă prin GAL, amenajarea parcărilor la şcoli, identificarea şi concesionarea unor terenuri în vederea atragerii de investitori în comună, construcţia unui cămin de bătrâni şi înfiinţarea unei asociaţii de locatari la blocurile din satul Urşi, în vederea accesării de fonduri pentru anveloparea termică a imobilelor”, a detaliat primarul Aurora Măgură. Reprezentanta PSD mai are în vedere înfiinţarea unei farmacii veterinare, introducerea unor forme de sprijin financiar pentru nou născuţii şi tinerii căsătoriţi din localitate, dar şi la continuarea cadastrării şi intabulării gratuite a terenurilor şi emiterea titlurilor de proprietate pentru toţi cetăţenii.