Auto-Moto

ATENŢIE! Nu riscaţi siguranţa dumneavoastră!

Indiferent de cât de mulţi kilometri ati călătorit, este important ca lichidul de frână al maşinii dvs. Volkswagen să fie înlocuit prima dată la 3 ani, apoi la fiecare 2 ani. Calitatea lichidului de frână este vitală pentru asigurarea performanţei optime a sistemului de frânare al maşinii dumneavoastră.
Lichidul de frână este higroscopic, atrage umezeala. Cu timpul, va absorbi apa din atmosferă. Un conţinut prea mare de apă poate duce la apariţia coroziunii în instalaţia de frânare. În afară de aceasta, punctul de fierbere al lichidului de frână va scădea, astfel încât la solicitarea puternică a frânelor în instalaţia de frânare se vor forma bule de aer, şi astfel se va înrăutăţi funcţionarea frânelor. Acest lucru poate avea ca urmare chiar, în cazuri grave, un eşec complet de frânare.

De aceea:
• Schimbul lichidului de frână trebuie efectuat neapărat conform intervalelor recomandate.
• Utilizaţi numai lichidul de frână recomandat -> caietul “Sfaturi şi întreţinere”, capitolul “Verificarea şi completarea”.
• Dacă schimbul lichidului de frână se realizează la intervale mai mari decât cele recomandate, există pericolul producerii accidentelor!

Înlocuirea lichidului de frână se face la interval, astfel: prima dată dupa 3 ani, apoi la fiecare 2 ani.
Volkswagen a creat un lichid de frana special, adaptat optim sistemului de franare al autovehiculului dvs.. Volkswagen recomanda astfel, pentru o functionare optima a sistemului de franare, utilizarea lichidului de frana VW 501 14.
Vă recomandăm să vă adresaţi Service-ului Volkswagen Nurvil Rm.Vâlcea pentru schimbarea lichidului de frână! Nurvil Volkswagen Service poate efectua acest lucru, folosind numai lichid aprobat de producătorul Volkswagen – asigurând cea mai bună performanţă posibilă de frânare pentru Volkswagen-ul dvs. În plus, service-ul autorizat Nurvil VW oferă garanţie pentru lucrările executate şi asupra pieselor de schimb (doi ani garanţie pentru piesele originale VW înlocuite).

Schimbul lichidului de frână la service-ul Nurvil VW include urmatoarele operaţii:
• Se scurge lichidul de frână vechi şi se reînnoieşte folosind lichid de frână aprobat de Volkswagen.
• Test de performanţă a sistemului de frânare.
• Înregistrarea schimbului de lichid de frână în cartea de service şi în sistemul informatic al fabricii Volkswagen.
• Eliminarea lichidului de frână vechi, în conformitate cu reglementările de mediu.

Preţ Schimb lichid de frână pentru autoturisme: 150 lei fara TVA, 186 LEI cu TVA inclus.
Vă aşteptăm la Service-ul nostru Nurvil Volkswagen din Rm. Vâlcea, Râureni 38, tel.0250.703.621, 0250.703.622, e-mail: programari-vw@nurvil.ro.

Nurvil Rm.Valcea, Departament Marketing Volkswagen.

Articole Similare

Lasă un răspuns

Back to top button