Acasă Diverse Asociaţia ”Handbal Fan Chimia 2019” va primi aproape 10.000 lei prin programul...

Asociaţia ”Handbal Fan Chimia 2019” va primi aproape 10.000 lei prin programul Mol România pentru susţinerea activităţii micuţelor campioane

367
0

Junioarele 2 şi 3 de la CS Chimia beneficiază de toate condiţiile pentru a face performanţă. Pe lângă sprijinul clubului, au parte de susţinerea părinţilor, a unor sponsori şi a Asociaţiei ”Handbal Fan Chimia 2019”, care se apropie de un buget de 25.000 lei. Membrii fondatori ai acesteia sunt Adi Ene, George Bogoslov şi Bogdan Nicula. 15.000 lei au fost strânşi din direcţionarea a 2% din impozitul pe venit al părinţilor sportivelor şi al câtorva firme, din cotizaţii şi prin bunăvoinţa unor sponsori. Alţi aproape 10.000 de lei ar urma să intre în contul asociaţiei prin intermediul unui program finanţat de MOL România, de promovare a talentelor. În total, 220.000 lei sunt destinaţi sportului pe acest program. Finanţarea de aproximativ 10.000 lei este acordată pentru acoperirea chetuielilor de transport legate de activitatea sportivă, pentru achiziţionarea de echipamente şi materiale. Asociaţia Handbal Fan Chimia 2019 a solicitat sprijin pentru transportul junioarelor 2 şi 3 la turneul final, eventual şi cazare, pentru echipamente de prezentare, genţi, mingi de joc. Proiectul este eligibil. În câteva zile vor fi anunţaţi în mod oficial câştigătorii.

Junioarele 2 şi 3 de la Chimia beneficiază de acces gratuit la Piscina Posada, toată vara

Posibilitatea obţinerii unei finanţări importante din partea Mol România nu este singura veste bună pe care au primit-o jucătoarele pregătite de Nicoleta Lazăr, Mori Torok şi Dana Vălean. Şi alţi sponsori s-au oferit să le sprijine şi să contribuie la asigurarea viitorului handbalistic din Vâlcea. Nicolae Barbu, de la Cozia Forest, le-a oferit tuturor jucătoarelor de la grupele de junioare 2 şi 3 de la Chimia abonamente gratuite, toată vara, la Piscina Posada Aqua Center. Tinerele handbaliste merg la piscină, pentru recuperare, de câte ori vor antrenoarele. În plus, prin grija lui Bebe Manea, de la Trans Rom, sportivele de la Chimia vor beneficia de un cantonament sau mai exact de câteva zile în plus de cazare şi masă la turneele finale la care urmează să participe în această vară, dacă autorităţile şi FRH vor permite desfăşurarea acestora. (S.S.)