AS Bărbăteşti s-a împiedicat la Olteţul Alunu (3-3)

ion deaconu* lidera Seriei Nord din Liga a V-a s-a întors doar cu un punct din deplasarea pe care a efectuat-o la finele săptămânii trecute, după ce a restabilit egalitatea pe final de meci

După o suită de victorii confortabile, AS Bărbăteşti a capotat acolo unde aproape că nu se aştepta nimeni, la Olteţul Alunu. „Cocoşii” lui Ion Deaconu s-au întors doar cu un punct din această deplasare, şi acela smuls abia pe final, în ultimele minute de joc. Meciul s-a încheiat cu scorul de 3-3, dar cei din Alunu s-au aflat în avantaj la pauză (2-1), iar la un moment dat au condus chiar cu 3-1, în repriza secundă. „Aşa e fotbalul, ne mai oferă şi surprize neplăcute de acest gen. Trebuie să mergem însă înainte, oricum, avem un avans de puncte suficient, încă mai avem de unde să pierdem. Era bine să câştigăm şi la Alunu, deoarece s-ar fi menţinut diferenţa de 9 puncte faţă de rivale şi eram mai liniştiţi. Acum însă, se poate spune că titlul încă se mai joacă!”, a precizat Ion Deaconu.

Antrenorii celor două echipe au fost eliminaţi de pe banca tehnică

Ion Deaconu a spus că, în meciul de la Alunu, arbitrajul a fost foarte slăbuţ pentru acest nivel valoric. Interesant este faptul că, sâmbăta trecută, centralul Alin Mosor i-a eliminat de pe teren pe tehnicienii ambelor echipe: Văduva şi Deaconu. „Eu n-am văzut în viaţa mea nişte tuşieri care să stea cu fanionalele sus în continuu, iar la orice atingere de balon centralul să fluiere fault-fault-fault! Am fost eliminat absolut degeaba de pe teren, după o fază când doi jucători de la Alunu (portarul şi fundaşul) s-au ciocnit între ei, iar arbitrul i-a dat galben atacantului meu. I-am reclamat asta centralului, iar el m-a trimis în tribună”, a spus Deaconu.

„Cocoşilor” lui Ion Deaconu li s-au „înţepenit” picioarele în mocirla de pe teren

Antrenorul de la AS Bărbăteşti a pus semi-eşecul de la Alunu pe seama ghinionului, dar a acuzat şi starea precară a terenului de joc. „A fost 1-0 şi 2-1 pentru adversari, moment în care noi am ratat un penalti, prin Alexandru Bădoi. Acesta transformase iniţial o lovitură de pedeapsă, când am egalat la 1-1, dar a doua oară n-a mai reuşit să înscrie. În loc de 2-2, s-a făcut 3-1 pentru ei, aşa că am tras tare să restabilim măcar egalitatea, ceea ce am şi izbutit, prin golurile marcate de Cătălin Bucă şi Constantin Papa. Ultimul gol a fost mai mult un autogol: Papa a şutat de la distanţă, iar un adversar a deviat mingea în poartă. Nu ştiu pentru cine au tras cei de la Olteţul Alunu, oricum erau foarte mândri la final de scor. Au jucat cu o ambiţie şi o răutate greu de văzut, şi vă daţi seama cât de dur s-a jucat dacă am beneficiat de două penaltiuri! Apoi, ţin să subliniez şi faptul că am jucat pe un teren plin de mocirlă, din cauza faptului că a nins cu o zi înainte pe la Alunu, şi nu ne-am putut face jocul nostru obişnuit de pase. Nu de alta, dar intrau ghetele jucătorilor în gazon de le mai scoteai doar cu excavatorul!”, a punctat tehnicianul liderei din Seria Nord a Ligii a V-a.
AS Bărbăteşti va juca în continuare două meciuri acasă, cu Expert Paints Căzăneşti şi Prim Stroeşti, aşa că dacă va bifa două noi vicorii se va menţine în frunte, cu un avans consistent faţă de rivale. Apoi, „cocoşii” lui Ion Deaconu vor juca la Oltul Dăeşti, una dintre fruntaşele ierarhiei, care le-ar putea pune unele probleme. (N.C.)

Articole Similare

Lasă un răspuns

Back to top button