AS Bărbăteşti a mai făcut un pas spre Liga a IV-a

banacu ctin* la finele săptămânii trecute, echipa primarului Constantin Bănacu s-a impus cu 3-1 în faţa formaţiei Prim Stroeşti

AS Bărbăteşti a dispus fără să se forţeze de Prim Stroeşti. „Cocoşii” lui Ion Deaconu s-au impus cu scorul de 3-1 (după 1-0, la pauză), prin golurile marcate de Ion Chirca (două) şi Gheorghe Nicolaescu (alias „Piciu”). „Adversarii ne-au egalat în startul reprizei secunde, dar apoi am înscris de două ori şi ne-am apropiat victoria cu 3-1. Pot să spun că nu ne-am însă forţat prea mult pentru a învinge, ci dimpotrivă, am tratat meciul cu lejeritate. Ne-am păstrat forţele pentru jocul următor, de la Oltul Dăeşti, o echipă mult mai puternică decât Prim Stroeşti. Despre viitorii noştri adversari nu pot să spun mare lucru, dar sunt sigur că ne aşteaptă un meci foarte dificil, mai ales că dăeştenii sunt pe locul 4 în ierarhie”, a spus Ion Deaconu, antrenorul de la AS Bărbăteşti.

„Cocoşii” lui Ion Deaconu, la 10 puncte distanţă de rivale

Prin victoria cu Prim Stroeşti, echipa din comuna primarului Constantin Bănacu a făcut încă un pas important în lupta pentru promovare în Liga a IV-a. AS Bărbăteşti este lidera incontestabilă a Seriei Nord din Liga a V-a, iar după runda de la finele săptămânii trecute s-a distanţat la 10 puncte faţă de principalele rivale, ALX Port Vale Mateeşti şi Păstorul Vaideeni. (N.C.)

Articole Similare

Lasă un răspuns

Back to top button