Acasă Politica Anuţa Handolescu ar intra în PD-L, dacă 60 la sută dintre liderii...

Anuţa Handolescu ar intra în PD-L, dacă 60 la sută dintre liderii actuali ar demisiona

86
0

Anuţa Handolescu, fost prefect şi subprefect de Vâlcea, fost lider al PDL Vâlcea, susţine că s-ar înscrie în PD-L doar în cazul în care 60% din actuala conducere a partidului ar pleca acasă.
Fuziunea dintre PD şi PLD i-a lăsat un gust amar fostei democrate, care mai speră încă să-şi vadă partidul scăpat de liberal-democraţi, dar şi de băieţii deştepţi.
„Nu este exclus să mă înscriu într-un nou PD, asta pentru că se tot vorbeşte de schimbarea la faţă a fostului PD. Dar, în nici un caz nu mă voi întoarce într-un partid care are în conducere 60% din forma actuală. Nu am nimic cu actuala conducere a PD-L Vâlcea, dar am foarte puţini prieteni, foşti colegi, pentru că din vechea gardă au rămas foarte puţini, din ce în ce mai puţini aş putea spune. Partidul meu, PD-ul, nu mai există, deci nu am unde să mă întorc, cel puţin nu deocamdată. În cazul în care PD va redeveni partidul care a fost, altfel ar sta lucrurile. Asta presupune ca cei care conduc acum partidul, mai ales că şi-au pierdut credibilitatea, să facă un pas în spate, să se retragă. Şi la Vâlcea mie partidul îmi pare părăsit, în special după ce şi-a pierdut liderul. Are totuşi unul, în persoana lui Dorel Jurcan, însă organizaţia nu intră în sfera de interes a conducerii centrale”, a declarat Anuţa Handolescu.
Fostul prefect de Vâlcea a dat şi un pronostic în privinţa viitoarei remanieri guvernamentale. Se pare că primul ministru scos pe tuşe va fi unul din greii partidului. „Cu siguranţă că actuala conducere a PDL îşi va sacrifica câţiva miniştrii, pentru a salva guvernul. Eu cred că primul ministru sacrificat va fi Radu Berceanu, iar al doilea Adriean Videanu. Nu cred că Vasile Blaga se va număra printre ei, are relaţii politice cu diferite cercuri din străinătate, este o piesă importantă ce nu trebuie sacrificată”, a mai spus fostul prefect de Vâlcea.

Dana Nedescu