Acasă Diverse Anunţ întrerupere furnizare apă potabilă / zona Păuşeşti Măglaşi

Anunţ întrerupere furnizare apă potabilă / zona Păuşeşti Măglaşi

108
0

Având în vedere necesitatea executării lucrărilor de înlocuire a regulatorului de presiune aflat pe rețeaua de distribuție apă potabilă, din  PEHD D160 mm, existentă în satul Vlăduceni, din comuna Păușești Măglași, în data de 31. 01. 2023  în intervalul  900 – 1600 se va întrerupe  furnizarea apei potabile la consumatorii existenți în comuna Păușești Măglași, sat Vlăduceni –  tronson cuprins între Agrodor si limita cu comuna Vlădești, precum și străzile: Olănești, Cireșilor, Bălănești, Liliacului, Teiului, Valea Viei, Doamnei și Poligonului.

Echipele de intervenție ale APAVIL SA vor face eforturi susținute pentru scurtarea timpului necesar finalizării lucrărilor. Pentru asigurarea parametrilor de potabilitate a apei din rețea, certificați prin buletine de analiză a apei în secțiunea de intervenție (înainte și după spălarea rețelei), angajații Apavil SA vor efectua purjări în zona respectivă și în zone adiacente în care există posibilitatea modificării parametrilor de potabilitate. Recomandăm consumatorilor afectați să lase să curgă cantitatea de apă necesară eliminării apei cu impurități produse ca urmare a întreruperii furnizării.

Cheltuielile ocazionate de cantitatea de apă eliminată vor fi suportate de către Apavil SA în urma unor solicitări scrise ale beneficiarilor, confirmate de specialiștii societății noastre.

Vă mulțumim pentru înțelegere!

COMPARTIMENTUL COMUNICARE, MASS – MEDIA AL SOCIETĂȚII APAVIL S.A.