Acasă Liga Nationala Ann Grete Norgaard: ”Mulţumesc suporterilor pentru susţinerea din sezonul trecut! Reprezintă unul...

Ann Grete Norgaard: ”Mulţumesc suporterilor pentru susţinerea din sezonul trecut! Reprezintă unul din motivele pentru care sunt la Vâlcea”

96
0

Ann Grete Norgaard s-a dovedit extrem de utilă echipei de handbal vâlcene în sezonul trecut. A marcat la foc automat atât în Liga Florilor, cât şi în Liga Campionilor, fiind una dintre principalele artizane a succeselor SCM-ului. Daneza va continua la poalele Capelei. Îi place oraşul, echipa, condiţiile de aici şi mai ales suporterii.

”Îmi place la Vâlcea, îmi place să joc alături de aceste fete minunate, avem multe jucătoare bune şi cu personalitate, îmi place atmosfera şi îmi pare rău că s-a închis sezonul trecut din cauza Covid -19 şi nu pe teren. E devreme să spun dacă suntem mai puternici acum faţă de anul trecut, nu avem încă jocuri oficiale, dar ni s-au alăturat jucătoare foarte puternice. Simt că avem un lot complet, avem soluţii pe posturi şi în atac şi în apărare şi avem o echipă rapidă. Probabil este cea mai dificilă ediţie din istoria Ligii Campionilor, ambele grupe sunt foarte puternice, va fi foarte dificil, sunt sigură că vom avea meciuri foarte bune. Suntem într-o oarecare stare de incertudine din cauza Covid-19, încerc să iau totul pas cu pas, să vedem cum evoluează lucrurile. Nu ştim ce se va întâmpla. Îmi doresc foarte mult ca sezonul să înceapă cum era planificat, dar pentru moment mă concentrez la antrenamentele noastre fizice şi de handbal. Pandemia a fost o perioadă specială, nimeni nu a mai avut parte de aşa ceva, mi-a fost mai uşor să accept pentru că nimeni nu juca handbal. A fost foarte plăcut în cantonamentul montan să ating din nou mingea, clisterul, mi-a fost foarte dor de handbal. Abia aştept să ne vedem cu suporterii, să fiţi alături de noi în arenă şi să avem un sezon foarte bun. Vă mulţumim pentru susţinerea din sezonul trecut. Voi sunteţi unul din motivele pentru care sunt la Vâlcea”, a declarat extrema A.G. Norgaard.