Acasă Liga IV Angi Prvulovic, în linie dreaptă cu recuperarea. Andrei Neagoe, operat la Tg....

Angi Prvulovic, în linie dreaptă cu recuperarea. Andrei Neagoe, operat la Tg. Mureş

418
0

Minicampionatul Ligii a IV-a, din primăvara anului trecut, a fost resimţit din plin de jucătorii vicecampioanei en-titre, FC Păuşeşti Otăsău. Trei dintre ei au acuzat probleme medicale serioase. Primul care a ajuns pe masa de operaţie a fost portarul Angelco Prvulovic. Pentru el, ce a fost mai greu, a trecut. E în linie dreaptă cu recuperarea. A urmat întocmai paşii recomandaţi de fizioterapeutul Emil Guiu, iar acum a început deja antrenamentele. Nu peste mult timp va fi gata să-şi ajute din nou echipa, dintre buturi.

Săptămâna trecută, însă, un alt jucător de la FCPO a ajuns la cuţit. Este vorba despre Andrei Neagoe. A fost operat pentru ruptură de ligamente la Tg. Mures, la spitalul privat Regina Maria, de către doctorul Răzvan Melinte, un adevărat specialist, extrem de cunoscut în rândul sportivilor, care l-a pus pe picioare şi pe Dumiter, de la FCSB, prin mâinile căruia trec majoritatea handbalistelor, inclusiv de la SCM şi care l-a operat, recent, la umăr, şi pe portarul Flacărei Horezu, Rareş Sporea. Intervenţia chirurgicală a lui Neagoe a fost suportată de clubul FC Păuşeşti Otăsău.

”Eu ţin la jucătorii noştri ca la copiii mei şi nu pot să-i las singuri în momente grele. După Angi şi Andrei, o să se opereze la Tg. Mureş, la doctorul Răzvan Melinte şi Dani Bardac. Suferim după acel miniturneu, de anul trecut, cu trei meciuri pe săptămână după o pauză atât de lungă. Acum, important e ca băieţii să fie bine, să se recupereze complet după aceste probleme medicale”, a precizat Cătălin Avan, primarul comunei Păuşeşti Otăsău.