Acasă Administratie Anghelescu a atras 4 mil. euro pentru canalizare şi podurile din Mateeşti....

Anghelescu a atras 4 mil. euro pentru canalizare şi podurile din Mateeşti. Acum, promovează un proiect pentru sistemul de iluminat public

398
0

Cosmin Anghelescu îşi doreşte foarte mult ca, până la finalul acestui mandat, să rezolve mai multe probleme în comuna Mateeşti. Una dintre acestea se referă la eficientizarea şi extinderea sistemului de iluminat public, în toată localitatea. O astfel de investiţie este costisitoare şi nu poate fi susţinută din bugetul local, aşa că primarul se zbate să obţină o finanţare din surse externe. Iar AFM vine cu o oportunitate în acest sens.

Pentru a-şi maximiza şansele de reuşită, social-democratul a angajat o firmă de specialitate din Bucureşti, IND Global Asist, care va scrie şi va depune cererea de finanţare, va evalua eligibilitatea proiectului şi va ajuta primăria inclusiv să formuleze răspunsuri la eventuale clarificări pe care le-ar putea solicita AFM. Primarul Cosmin Anghelescu a devenit mai încrezător în programele Guvernului după ce, recent, în cadrul PNI „Anghel Saligny”, a dat lovitura şi nu mai puţin de trei investiţii i s-au aprobat. Este vorba despre • extinderea reţelei de canalizare menajeră (15 mil. lei) • construcţia unor poduri noi peste Tărâia, în punctele „La Honcioiu” şi „Titi Negrea” (2,6 mil. lei), dar şi de • refacerea podurilor, a podeţelor şi a punţilor pietonale de la Iristea, Angheleşti, Enciu şi Iriza (2,46 mil. lei).