Acasă Liga III Andu Popolan, primul gol într-un meci oficial de Liga a III-a! Dăești,...

Andu Popolan, primul gol într-un meci oficial de Liga a III-a! Dăești, 7 goluri marcate, niciunul primit cu Munteanu antrenor. Viitorul poate ierna pe locul 4

804
0

Echipei din Dăești îi merge bine cu Munteanu și Bunescu antrenori. După succesul cu 3-0 obținut pe teren propriu, cu Potcoava, Viitorul s-a impus clar și în deplasare. A câștigat cu 4-0 confruntarea cu ultima clasată, Vedița Colonești. În total, șapte goluri marcate, niciunul primit, în două partide. Bilanț perfect, care o aduce pe Dăești, cel puțin momentan, în primele 4 din Seria a VI-a a Ligii a III-a. Dacă Tr. Măgurele nu câștigă meciul de azi, dăeștenii vor ierna pe locul 4. Din sezonul regular mai au 3 meciuri (care se vor disputa în primăvară), printre care și derby-ul cu Turnu Măgurele, în care vor încerca să rămână pe loc de play-off.

La Colonești, juniorul din defensiva vâlceană, Diaconescu, a deschis „show-ul” în minutul 32 după o fază fixă. Mario a deviat centrarea lui Grecu, dintr-o lovitură liberă obținută în flancul drept. Viitorul și-a dublat avantajul după pauză. În minutul 53, experimentatul Marian Anghelina a „provocat” golul 2. Tot dintr-o lovitură liberă, l-a „forțat” pe Stancu să înscrie în propria poartă! 10 minute mai târziu, meciul era încheiat. Robert Pîrvu, intrat pe teren în partea secundă, a înscris spectaculos, cu un șut de la „km. 40”, peste 35 de metri, sub transversală.

Misiunea gazdelor s-a îngreunat și mai mult pe final. În minutul 67, Colonești a rămas cu un om mai puțin. Unul dintre stranieri a fost sancționat cu al doilea galben. În ultimele minute, Dragoș Popa a obținut o lovitură de pedeapsă. Un alt jucător venit de pe bancă a marcat. Juniorul Andu Popolan a înscris primul său gol într-un meci oficial de Liga a III-a, pentru echipa din localitatea de suflet, în care locuiește, administrată de tatăl său. A fost un gol cu emoții, anulat în primă fază. Arbitrul a hotărât repetarea penalty-ului. Andu a avut stăpânire de sine, a schimbat colțul și a trimis mingea la vinclu, punând punct întâlnirii la scorul de 0-4. A fost și un cadou pe care singur și l-a făcut la două zile după serbarea onomasticii, de Sfântul Andrei. Felicitări, Andu! Bravo, Dăești! Și acum să vină banii, țuica fiartă și toate bunătățile tradiționale la băieți! Cristi Munteanu și compania încheie anul la… tăierea porcului.
Viitorul Dăești își va relua pregătirile la sfârșitul lunii ianuarie.
În partida de la Colonești au evoluat pentru Viitorul Dăești: Lungu – Ghiță, Pîrvulescu, M. Diaconescu, Samson – Iordache (Pîrvu 60), Wilfred, Anghelina (A.Popolan 75) – Vasile (Garcia 70), Nicula (Dr. Popa 60), Grecu (Pahama 75).