Acasă Liga Nationala Andreea Adespii Molnar, operată la ligamentele genunchiului drept

Andreea Adespii Molnar, operată la ligamentele genunchiului drept

441
0

* interul stânga de la HCM Rm. Vâlcea va sta pe tuşă până la începutul anului viitor

Andreea Adespii Molnar a avut un ghinion teribil pe 3 iunie, în partida naţionalei de handbal feminin a României cu Portugalia, câştigată fără dubii de elevele lui Ambros Martin, cu scorul de 32-28. Aşa cum se cunoaşte, la cel de-al doilea meci jucat pentru prima reprezentativă (debutul fiind consemnat în deplasare, în Austria, pe 31 mai, când selecţionata noastră s-a impus cu 28-25), interul sânga de la HCM Rm. Vâlcea a alunecat pe parchetul sălii „Romeo Iamandi”, din Buzău, şi a suferit o accidentare foarte gravă. După RMN, verdictul medicilor a fost unul crunt: ruptură a ligamentelor genunchiului drept.
La trei săptămâni după acel moment trist, handbalista vâlceană în vârstă de 28 de ani a suferit o intervenţie chirurgicală. Operaţia a avut loc zilele trecute, la Tg. Mureş, iar potrivit oficalilor de la HCM a fost efectuată de doctorul Răzvan Melinte. Preşedintele Petre Berbecaru a declarat că, din această cauză, absenţa Andreei Adespii Molnar va fi una de lungă durată, adică de cel puţin şase luni. „Din nefericire pentru noi, RMN-ul a arătat că Andreei i s-au rupt ligamentele încrucişate de la genunchiul drept. Din această cauză, din păcate, nu vom mai putea conta pe serviciile sale în 2018”, a spus Berbecaru.
Andreea Adespii Molnar va rata sezonul de toamnă al echipei vâlcene, iar în plus nu va putea face parte nici din lotul naţionalei României pentru turneul final al Campionatului European de handbal feminin, care va avea loc în perioada 29 noiembrie – 16 decembrie, în Franţa. (N.C.)
Foto: HCM Rm. Vâlcea