Acasă Administratie Amplă acțiune de ecologizare, la Dăești! George Popolan are numai vești bune!

Amplă acțiune de ecologizare, la Dăești! George Popolan are numai vești bune!

302
0

Vineri, 20 mai, în comuna Dăești s-a desfășurat o amplă acțiune de ecologizare, parte a programului ”Curățăm România”. Au răspuns provocării aproximativ 200 de elevi din localitate, toți funcționarii Primăriei Comunei Dăești, dar și zeci de voluntari. Împreună au strâns peste 2 tone de deșeuri reciclabile. S-a intervenit pe toată lungimea drumului județean, de la intrarea în localitate, la Fedeleșoiu și până la granița cu Călimănești, în parcul Muscel, dar și pe cursurile de apă.

Primarul George Popolan a mai făcut cunoscut faptul că s-a finalizat extinderea rețelei de alimentare cu energie electrică în punctul Capul Piscului (zona Islaz Sînbotin – intrare Fedelesoiu) și sunt în curs de execuție lucrări de extindere a sistemului de iluminat public în satul Sîbotin (zona Baraj CHE Dăești-DN7).

De asemenea, autoritățile locale au anunțat că au fost demarate lucrările pentru amenajarea unei săli de sport la Fedeleșoiu. Proiectul, finanțat prin Compania Națională de Investiții, presupune construirea unei săli de sport de tip 2, pentru competiții, cu 102 locuri în tribună, chiar lângă terenul sintetic și baza sportivă din zonă.