Acasă Diverse Amicalul dintre SCM Rm. Vâlcea şi Corona Braşov nu se mai dispută....

Amicalul dintre SCM Rm. Vâlcea şi Corona Braşov nu se mai dispută. Campioanele vor juca primul meci de pregătire pe 25 iulie, cu Rapid

706
0

Handbalistele de la SCM s-au aflat, în ultimele zile, în cantonament, la Cheile Grădiştei. Jovan Novakovic a avut un program spartan pentru elevele lui Florentin Pera. În stagiul montan, s-a mizat mult pe pregătirea fizică, un capitol important din viaţa oricărei echipe şi oricărui sportiv. „Gladiatoarele” din lotul campioanei şi-au încărcat bateriile, iar acum sunt pregătite pentru a intra în „pâine”.

Vineri, 19 iulie, la finalizarea cantonamentului, SCM ar fi trebuit să dispute un prim meci amical, cu Corona Braşov. Acesta a fost anulat. Antrenorul grupării de la poalele Capelei, Florentin Pera, trece prin momente grele. A avut un deces în familie. Socrul său s-a stins din viaţă. Tehnicianul campioanei va reveni alături de echipă zilele viitoare.

SCM va disputa primul meci amical joi, pe 25 iulie, de la ora 17.00, cu Rapid Bucureşti, în deplasare. Două zile mai târziu, pe 27 iulie, formaţia feroviară va întoarce vizita vâlcencelor şi va veni în Sala „Traian”. (S.S.)