Acasă Fără categorie Amicalul dintre Flacăra Horezu și FC Universitatea Craiova 1948 a fost anulat

Amicalul dintre Flacăra Horezu și FC Universitatea Craiova 1948 a fost anulat

217
0

Formația patronată de Adrian Mititelu, FC Universitatea Craiova 1948, se pregătește pentru debutul în Liga a II-a. Are lot, dar și bugetul necesar pentru a face față în acest eșalon și totodată pentru a se pregăti acum în cele mai bune condiții, respectând protocolul medical și toate măsurile impuse de autorități. Elevii lui Eugen Trică au făcut testele pentru Coronavirus. Nu și multe dintre echipele pe care urmau să le întâlnească în această perioadă. Din acest motiv, pentru că adversarii nu au efectuat testele pentru diagnosticarea COVID-19, a picat amicalul cu CSM Slatina, dar și cel cu CSM Alexandria, care ar fi trebuit să se dispute vineri, 17 iulie. Craiova nu va mai juca nici cu Flacăra Horezu. Confruntarea ar fi trebuit să aibă loc pe 29 iulie, pe terenul din Treapt (Horezu). Oficialii grupării din orașul ceramicii știu că vor veni vremuri grele și vor să facă economii. Pentru un amical cu ”U” Craiova 1948 ar trebui ca toată echipa să efectueze câte două teste RT-PCR. Cheltuielile s-ar ridica la aproximativ 15.000 lei.

”FC Universitatea Craiova este o echipă de Liga a II-a deja, care își permite să facă teste ori de câte ori e nevoie. Cei de acolo ne-au transmis că vor juca un meci amical cu noi doar dacă vom avea testele făcute pentru COVID-19. E nevoie de două teste. Deși inițial am luat în calcul această variantă, până la urmă am ajuns la concluzia că nu ne permitem astfel de cheltuieli. De fapt, nu știu dacă sunt multe echipe de Liga a III-a care să fie dispuse și să aibă resurse să plătească aproape 15.000 lei pentru un meci amical. Așadar, din păcate, nu vom mai putea juca acest meci amical. Vom continua să ne pregătim la Horezu, respectând condițiile impuse de autorități, în speranța că până la urmă se vor îndrepta lucrurile, că vom trece cu bine peste această perioadă, iar din toamnă se vor relua competițiile”, a precizat Adrian Popa, antrenorul jucător al Flacărei.

În altă ordine de idei, Craiova, echipă la care s-a transferat în această vară tânărul portar vâlcean Robert Popa, a ratat, până acum, trei meciuri amicale. Se pare că Eugen Trică va avea, totuși, o posibilitate, zilele următoare, să-și urmărească elevii într-o partidă de verificare. Pe 22 iulie, ”alb-albaștrii”, vor întâlni CSM Reșița, formație care ar fi efectuat un prim set de teste pentru COVID-19.  (S.S.)