Alina Lupu şi Monica Macovei fac senzaţie pe Facebook

  376
  0

  Lupu Alina newPrezentă la dezbaterea publică organizată duminică la sediul PDL Vâlcea de către europarlamentarul Monica Macovei, şefa tinerilor democrat-liberali din judeţul nostru, Alina Lupu s-a declarat încântată că laureata premiului pentru justiţie acordat recent de PE a ales oraşul de la poalele Capelei pentru a-şi expune ideile reformatoare.

  ALINA LIKE MONICA. Drept dovadă a respectului pe care-l poartă Monicăi Macovei, şefa TDL Vâlcea s-a grăbit să posteze pe Facebook o fotografi e cu aceasta, la care a primit, aşa cum spera, o grămadă de like-uri şi comentarii. „Vizita domniei sale are o semnificaţie profundă, în contextul în care discutăm despre unul dintre puţinii politicieni care au luptat pentru ca România să rămână un stat de drept, dată fiind grava criză politică pe care ţara noastră a traversat-o la jumătatea anului trecut. Subiectele discutate au fost unele de anvergură, însă cred că pentru dumneavoastră ar prezenta un interes sporit nuanţarea poziţiei Comisiei Europene din cadrul raportului MCV, cu privire la presă. După cum bine ştiţi, USL a încercat să manipuleze opinia publică prin acreditarea ideii că, într-un fel sau altul, prin intermediul MCV organismele europene intenţionează să introducă cenzura în media, folosindu-se de o aşa-zisă lege a presei. Doamna Macovei a explicat că nu aceasta era intenţia Bruxelles-ului, fiind vorba mai degrabă despre o autoreglementare deontologică”, ne-a declarat Alina Lupu. Aceasta nu s-a ferit să recunoască faptul că este o fană declarată a Monicăi Macovei, aceasta fiind de altfel şi femeia pe care o respectă cel mai mult din întreagă clasă politică. Indirect, şefa tinerilor pedelişti vâlceni a transmis astfel că Elena Udrea nu reprezintă tocmai idealul său politic feminin. „Dacă mă întrebaţi de ce îmi place atât de mult Monica Macovei, aş răspunde şi prin aceea că mă simt legată de ea prin perseverenţă şi dorinţa de dreptate. Apreciez că a reuşit să se impună într-o lume a bărbaţilor şi îmi place să cred că, într-o oarecare măsură – păstrând proporţiile, am reuşit şi eu”, ne-a mai spus Alina Lupu.
  Vă reamintim că duminică, 13 februarie, la sediul PDL Vâlcea a avut loc o întâlnire a europarlamentarului Monica Macovei cu conducerea organizaţiei judeţene, urmată de o dezbatere publică având ca temă „România în Uniunea Europeană”. Au fost abordate subiecte precum organizarea şi funcţionarea instituţiilor europene, relaţiile dintre România şi UE, regulile de funcţionare ale statului de drept.
  La întâlnirea cu Monica Macovei, au participat şi membri ai organizaţiilor locale ale PDL, precum şi reprezentanţi ai societăţii civile.