Acasă Liga IV Alibec de Vâlcea se gândește la retragere! I-a predat deja banderola de...

Alibec de Vâlcea se gândește la retragere! I-a predat deja banderola de căpitan și numărul 10 fostului fundaș de la Extensiv, UTA, Pandurii, FC Vaslui

1201
0

Stejarul Vlădești a disputat sâmbătă meciul cu numărul 14 din acest sezon. A câștigat la Brezoi, deși a avut multe absențe. Și în etapele trecute i-au lipsit jucători. Atacantul Alex Rizoiu, spre exemplu, a ieșit din circuit din urmă cu mai bine de o lună. S-a accidentat la meciul cu SCM, de pe Municipalul din Zăvoi. La părăsirea terenului, ”Alibec de Vâlcea” i-a predat banderola de căpitan, iar ulterior și tricoul cu numărul 10 unui fotbalist de valoare, cu prezențe în eșaloanele superioare, care a evoluat, printre altele, pentru Extensiv Craiova, UTA, Pandurii Tg. Jiu, FC Vaslui și Rarora: Dorin Rădoi.

”Rizi” intenționează să pună definitiv ghetele în cui, deși este încă tânăr pentru fotbalul județean (are 30 de ani).

”Am suferit o ruptură musculară la meciul cu SCM. Am și o întindere care provoacă durere, disconfort. Nervul sciatic mă supără. Am încercat să fac o alergare ușoară și nu pot controla piciorul. Le mulțumesc antrenorilor care m-au susținut de-a lungul perioadei de activitate sportivă și lui Dorin Rădoi, prieten și mentor, în același timp. La ultimul meci al meu, i-am predat banderola de căpitan și numărul 10. Îmi pare rău că nu mai pot juca. Îi mulțumesc în primul rând iubitei mele că a fost mereu lângă mine și m-a susținut, după fiecare meci, inclusiv atunci când m-am accidentat. Am vrut să-mi fac retragerea în satul unde m-am născut, la Budești, dar am preferat să o fac lângă un fotbalist cu nume, așa cum e Dorin Rădoi. Fotbalul e viața mea. O să rămân alături de echipa unde sunt legitimat, dar în staff-ul tehic, pentru o vreme. Ulterior, poate că va exista o posibilitate și o să mă retrag definitiv de la echipa care m-a consacrat în fotbalul vâlcean, Viitorul Budești, alături de bunul prieten și nașul meu, Cătălin Băluță sau Așchie, cum îl cunosc toți apropiații”, a fost mesajul lui Alexandru ”Alibec” Rizoiu.