Liga I

Alexandra Nica, debut perfect de sezon la Alexandria! Două meciuri, două goluri pentru fotbalista vâlceană

Pe 29 august s-a dat startul unui nou sezon în Liga I de fotbal feminin. 10 echipe participă la acest nivel. Printre ele se regăseşte şi CSM Alexandria, formaţie care are în lot două vâlcence: Iulia Iorgoni şi Alexandra Nica. Au avut un debut perfect de campionat. Gruparea teleormăneană a câştigat ambele meciuri pe care le-a disputat, cu 3-1 confruntarea de pe teren propriu, cu Politehnica Timişoara şi cu 6-0 partida din deplasare, cu ACS Fotbal Feminin Baia Mare. Alexandra Nica a marcat de fiecare dată. La ultimul joc, Iorgoni a fost căpitan de echipă. La finele acestei săptămâni (sâmbătă, 11 septembrie), CSM Alexandria o va avea ca adversară pe Heniu Prundu Bărgăului, echipă care s-a bucurat, de asemenea, de două victorii în acest start de sezon.

Înainte de a intra din nou pe teren, Alexandra Nica şi-a reamintit de tatăl său (cel care i-a îndreptat paşii către o carieră sportivă), unul din cei mai valoroşi fotbalişti din Vâlcea, Relu Nica, pe care l-a pierdut în 2018, într-o zi de sărbătoare, pe 7 ianuarie, de Sfântul Ion. Alexandra a postat miercuri, 7 septembrie, de Sfânta Marie Mică, un mesaj emoţionant pe o reţea de socializare:

”Azi e din nou despre tine. Am momente când evit să postez ce simt, dar asta nu înseamnă că uit ziua în care ţi-a fost scris să pleci din viaţa noastră… E o zi ce nu o voi uita niciodată. Nu ştiu dacă e coincidenţă sau ghinion să pleci pe data de 7 când numărul meu norocos şi preferat a fost mereu 7. Acum, pe lângă partea bună are şi o parte proastă. A fost data când ai încetat din viaţă. Sunt genul ce nu îşi exprimă des sentimentele, dar de când ai plecat am decis ca în fiecare lună, pe data asta, să iţi scriu. Nu e un scop anume, dar aşa simt şi cum ziceai tu mereu, e bine să faci şi să spui ceea ce simţi. Să ştii că în gândul meu încă eşti prezent zi de zi şi aşa vei fi mereu. Nu e zi să nu îmi amintesc de tine cu orice mic detaliu. Îmi apari în gând şi pasiunea ce o aveam amandoi încă ne uneşte. Se spune că persoanele care pleacă acolo sus trăiesc prin noi şi să ştii că sunt de acord. Tu îmi treci prin vene. Nu am arătat şi nu voi arăta niciodată la nimeni ce am simţit, ce simt şi ce voi simţi după plecarea ta pentru că mă ştii bine cât sunt de puternică şi că orice mi se întâmplă rămâne mereu un pas pe care cu timpul îl trec poate uneori cu greu, dar niciodată nu mă dau bătută. Mereu mi-ai zis că sunt o fire puternică şi că nimic nu mă poate opri din ceea ce vreau să obţin şi da, este aşa şi aşa o să fie mereu pentru că în ziua de azi dacă nu eşti puternică tot ce te înconjoară te distruge. După plecarea ta m-am schimbat şi am realizat multe lucruri pe care când erai în viaţă nu le luam în calcul şi poate acum regret, dar până nu treci prin anumite lucruri nu le realizezi. Şi tata, sunt puternică, dar să ştii că aveam, am şi voi avea mereu nevoie de tine. Îmi e dor de tine, îngerul meu! Trec anii, lunile şi dorul de tine e tot mai mare! Sper că acolo sus eşti bine şi că ai grijă de noi! Te iubesc şi mereu te voi iubi!”.

Articole Similare

Back to top button