Acasă Liga III Adversară din Teleorman pentru campioana Vâlcii la barajul de promovare în Liga...

Adversară din Teleorman pentru campioana Vâlcii la barajul de promovare în Liga a III-a

903
0

Joi, 2 februarie, la sediul FRF, de la București, a avut loc tragerea la sorți pentru stabilirea meciurilor din barajul pentru promovarea în Liga a III-a. Campioana Vâlcii, repartizată în Regiunea 5 Sud-Vest, va înfrunta, pentru un loc în cel de-al treilea eșalon, campioana Ligii a IV-a din județul Teleorman.

În acest moment, pe primul loc în Liga a IV-a vâlceană se află Sparta Rm. Vâlcea. E în luptă cu SCM Rm. Vâlcea și FC Păușești Otăsău pentru titlul județean. În Teleorman, în fruntea ierarhiei se află Rapid Buzescu, o veche cunoștință a vâlcenilor. Campioana Ligii a IV-a vâlcene din 2018, Flacăra Horezu, a disputat un baraj cu Rapid Buzescu. Deznodământul a fost atunci favorabil formației din Treapt, care s-au impus de o manieră mai mult decât categorică, cu 9-0 la general (8-0 în tur și 1-0, în retur, prin golul lui Adi Popa).

Rapid Buzescu are 12 victorii și o singură înfrângere în 13 meciuri. Pe locul secund, la două puncte în spate, în Liga a IV-a din Teleorman, se află Avântul Bragadiru.

Campioanele județene trebuie stabilite până pe 11 iunie. Barajul de promovare în Liga a III-a (tur-retur) este programat pe 17 iunie (de la ora 18.00) și 24 iunie (de la ora 17.30). Campioana Vâlcii va juca primul meci în deplasare, în Teleorman, iar returul, partida decisivă, pe teren propriu.