Acasă Ancheta Adolescenţi dispăruţi

Adolescenţi dispăruţi

247
0

În data de 22 martie a.c., polițiștii Serviciului de Investigații Criminale Vâlcea au fost sesizați de către o asistentă maternală cu privire la faptul că minora Burtea Isaura-Elena, în vârstă de 16 ani, a plecat de la domiciliul de reședință (Râmnicu Vâlcea) pentru a merge la Școala Generală Spiru Haret, unde este elevă în clasa a VIII-a, însă nu a mai revenit până în prezent. Persoana în cauză nu este la prima plecare voluntară de acest gen.

Semnalmente: înălţime – 160 cm, greutate – 57 kg, păr lung, negru, ten închis, ochi căprui

Îmbrăcăminte: trening negru, în picioare poartă adidași negri

Astăzi, 23 martie a.c., polițiștii Serviciului de Investigații Criminale Vâlcea au fost sesizați de către o asistentă maternală, cu privire la faptul că, în data de 21.03.2022, ora 14:00, minorul Ciorei Liviu, în vârstă de 17 ani, a plecat de la domiciliu (Râmnicu Vâlcea) pentru a merge la magazinul situat în apropierea locuinței și nu a revenit până în prezent. Persoana în cauză nu este la prima plecare voluntară de acest gen.

Semnalmente: înălţime 170 cm, greutate 60 kg, păr șaten închis, ten deschis, nas drept, ochi căprui, gura mică, buze subțiri

semne particulare: cicatrice în zona stângă a pieptului, cicatrice operație apendicită

îmbrăcăminte: vestă din fâș de culoare kaki închis, bluză neagră, trening negru, în picioare poartă ghete sport negre.

Persoanele care dețin informații cu privire la aceste plecări sunt rugate să apeleze numărul de poliție 112 sau să se adreseze celei mai apropiate unități de poliție!