Acasă Liga IV ACS Vâlcea Sport va continua în eşalonul secund judeţean. Cioculeasa şi Toma...

ACS Vâlcea Sport va continua în eşalonul secund judeţean. Cioculeasa şi Toma nu vor să mai aibă emoţii în privinţa retrogradării

360
0

Deşi a început cu încredere sezonul, ACS Vâlcea Sport nu a reuşit să aibă rezultatele pe care şi le-ar fi dorit. În 17 etape a obţinut un singur punct. În pauza de iarnă, oficialii ultimei clasate din Liga a IV-a au consolidat lotul. Au fost aduşi jucători de la Atletico Băile Govora, AS Mihăeşti şi chiar de la Buneşti. ACS spera ca noii veniţi să ajute la redresarea corabiei. Jucătorii transferaţi nu au avut ocazia să lupte pentru evitarea retrogradării. Campionatul va fi îngheţat sau cel puţin pentru echipele din partea a doua a clasamentului. Deşi încă nu a fost luată o decizie clară (joi, 2 iulie, după închiderea ediţiei, a avut loc şedinţa Comitetului Executiv al AJF), ne îndreptăm spre acelaşi scenariu ca şi la Superligă. E încă neclar cum se va proceda în privinţa promovării. Din partea de jos a ierarhiei, nu va retrograda nimeni. Nici ACS Vâlcea Sport.

”Mai erau multe meciuri de jucat. Cu achiziţiile pe care le-am făcut, eu cred că nu era imposibil să urcăm în clasament şi să ne salvăm de la retrogradare. Din păcate, nu am mai avut ocazia să vedem dacă planurile noastre ar fi funcţionat. Se amână totul pentru sezonul viitor, în care vom juca tot la Liga a IV-a. Nu vrem să mai avem emoţii în privinţa retrogradării. Din vechiul lot au mai rămas doar 11 jucători. Cu ce am adus, avem acum 27 de jucători legitimaţi. Mai vin doi de la Buneşti. De asemenea, aşteptăm un băiat de la Polovragi. S-a reîntors Cristi Dumitrescu, Iulian Cristea, Andrei Bîzgan, şi alţi băieţi pe care i-am avut. Vrem să avem în echipă jucători de caracter, serioşi, care pun suflet şi luptă pentru un ţel comun”, a spus Cristi Toma, care se ocupă de destinele formaţiei de Liga a IV-a ACS Vâlcea Sport împreună cu Bob Cioculeasa. (S.S.)