Acasă Ancheta Accident, la Bălcești, urmat de un scandal stopat cu focuri de armă

Accident, la Bălcești, urmat de un scandal stopat cu focuri de armă

298
0

Informare IPJ Vâlcea – La data de 5 decembrie a.c., în jurul orei 19:45, un echipaj de jandarmerie, aflat în serviciul de patrulare, a observat că, pe drumul dintre orașul Bălcești și satul Benești, a avut loc un eveniment rutier, între un autoturism și un atelaj hipo.
Jandarmii s-au deplasat imediat la fața locului pentru acordarea de sprijin, la scurt timp făcându-și apariția și un echipaj de poliție din cadrul Poliției Orașului Bălcești.
La locul producerii evenimetului rutier și-au făcut aparția mai multe persoane, iscându-se un conflict spontan între aceștia și șoferul autoturismului, două dintre persoane având asupra lor obiecte contodente.
Atât polițiștii cât și jandarmii i-au somat pe aceștia să înceteze, însă pentru aplarea conflictului și dispersarea persoanelor aceștia au fost nevoițiți să efectueze 4 focuri de avertisment, în plan vertical, moment în care mulțimea a plecat, iar doi bărbați care se manifestau violent au fost imobilizați, încătușați și conduși la sediul poliției.
Persoanele implicate în evenimentul rutier și în conflict nu au avut nevoie de îngrijiri medicale.
Polițiștii efectuează cercetări pentru încadrarea faptelor, iar în urma acestora vor fi dispuse măsurile legale care se impun.