Acasă Fotbal Academia Hagi caută fotbaliști la Vâlcea! Acțiune de selecție la poalele Capelei...

Academia Hagi caută fotbaliști la Vâlcea! Acțiune de selecție la poalele Capelei pentru turneul național ”Campionii creează campioni”

888
0

Academia Hagi este cea mai performantă școală de fotbal din România. În ultimii ani a format jucători de bandă rulantă, preluând modelul unor branduri de renume la nivel mondial în sportul rege. Totul a plecat de la un vis al fostului mare fotbalist al României, Gheorghe Hagi, care a ajuns acum să fie reprezentat cu cinste, peste hotare, de jucătorii pe care i-a ”creat” la Ovidiu. Au ajuns și vâlceni în curtea ”Regelui”. Unul dintre ei este Bogdan Omeag, acum antrenor la Academia Hagi. Fostul mare fotbalist Gheorghe Hagi merge pe aceeași strategie, de a strânge la Academie cei mai valoroși juniori din țară. Tinerii fotbaliști vâlceni au o șansă mare să fie remarcați și să-și schimbe destinul. Săptămâna viitoare, în Râmnic, pe fostul stadion Oltchim (baza Brothers) se va desfășura o acțiune pentru formarea selecționatei Vâlcii la categoria 2008.

Acțiunea de selecție pentru categoria 2008 va avea loc marți, 25 mai, după-amiază, pe Brother`s Sport, fostul stadion Oltchim. Face parte din cadrul Turneului Național ”Campionii creează campioni”, care se va desfășura anual. Așteptăm cât mai mulți copii. Scopul acestei etape este să le oferim juniorilor șansa unui viitor sportiv mai bun. Cei remarcați vor face parte din selecționata Vâlcii care, în perioada 17-20 iunie, va participa la un turneu final cu alte opt echipe partenere ale Academiei Hagi. Turneul va avea loc la Constanța. Cheltuielile sunt suportate de sponsorul OMV Petrom. Le mulțumesc cluburilor și antrenorilor care au fost receptivi la această inițiativă și își lasă copiii la selecție, respectiv: CN GIB Mihăescu Drăgășani, LGT Băbeni, Sparta Rm. Vâlcea, Olympic Rm. Vâlcea, CSȘ și ISport. Îmi pare rău că au existat și cluburi care au pus orgoliile înaintea interesului copiilor. Nu doresc să-i aducă sau să-i lase să vină la selecție. Sunt convins că în județ sunt mulți copii buni, dar se pierd din cauza unor astfel de situații”, a spus Bogdan Mihalache, antrenor în cadrul clubului ISport, partener al Academiei Hagi, referitor la evenimentul de săptămâna viitoare și oportunitatea pe care o au tinerii fotbaliști de la categoria 2008, de a face pasul spre fotbalul de performanță.