Liga IVFotbal

A revenit ”Lupu`”, a câștigat Mădulari

Etapa cu numărul 13 a fost norocoasă pentru CS Mădulari, care a reușit sâmbătă să plece cu trei puncte de la Budești. Lupu Bîrlogeanu a revenit în tabăra oaspeților. A fost al doilea meci jucat în acest sezon pentru echipa sa, după cel cu Sparta. Bîrlogeanu a marcat de două ori. Au mai punctat Sică Vlad, tot de două ori, dar și Bogdan Irimescu.

”Prima repriză ne-a aparținut. Am marcat de trei ori, dar diferența putea fi și mai mare. Am ratat câteva ocazii clare. Din nefericire, am pierdut și doi jucători. Moldoveanu și Irimescu au ieșit accidentați. Au intrat doi juniori în locul lor. În partea secundă am primit un gol ușor, dintr-o lovitură liberă, o minge plouată. Am început să ne precipităm. Îi băgasem în joc pe cei de la Budești. Au fost 10-15 minute în care ne-au dominat, dar a venit apoi golul de 1-4 și am închis jocul, le-am luat gazdelor din elan. Stanciu i-a oferit un assist lui Sică Vlad. Am condus apoi cu 5-1. Am mai primit un gol spre final. Am înțeles că au avut și gazdele mai multe absențe. E o echipă bună, care muncește în fiecare meci. Sunt băieți cuminți. Majoritatea sunt prietenii noștri, ne cunoaștem din oraș. A fost un joc fair-play”, au concluzionat oficialii de la Mădulari.

Primarul Daniel Dimulescu nu a mai însoțit echipa. ”Cred că la mine e ghinionul și trebuie să stau mai mult pe acasă. Nu am fost cu Ionești, nu am putut însoți echipa nici în această deplasare și a câștigat. Poate trebuie să o susțin de la distanță. Glumesc! O să fiu alături de băieți de fiecare dată când va fi posibil. Îi felicit pentru rezultatul de la Budești și pentru dăruire. Suntem în primele opt și sperăm să ne menținem acolo până la finalul anului. La ce fotbal jucăm și valoarea individuală a jucătorilor, am fi meritat în primele 3. Am pierdut mult prea ușor puncte cu Berbești, Costești, cu Chimia, pe care o conduceam cu 3-1, în prima etapă, cu Mateești. Dar continuăm lupta. În iarnă va trebui să mai facem 2-3 transferuri”, a precizat primarul din Mădulari, Daniel Dimulescu.

Articole Similare

Back to top button