Diverse

Juniorii 1995 ai CSM-ului, egalii celor de la Steaua

* antrenorul Cristi Lazăr le prevede un viitor frumos câtorva dintre fotbaliştii pe care-i pregăteşte
O grupă de juniori a Clubului Sportiv Municipal (formată din jucători născuţi în anul 1995), antrenată de Cristi Lazăr, a disputat recent o partidă amicală cu echipa similară a clubului Steaua Bucureşti. Tinerii fotbalişti vâlceni s-au bătut de la egal la egal cu jucătorii din Capitală, dovada cea mai bună fiind şi scorul consemnat la finele întâlnirii jucate pe terenul sintetic din Zăvoi (1-1).
„Din echipa noastră s-au evidenţiat în mod deosebit trei jucători de perspectivă, care la terminarea junioratului mai mult ca sigur vor face parte din lotul CSM-ului, dacă nu intervin alte probleme. Este vorba de Alexandru Manu (autorul golului, un mijlocaş central de travaliu), Mădălin Olariu (atacant cu o viteză foarte bună şi cu dribling fin) şi Denis Dumitraşcu (un fundaş central în genul lui Mirel Rădoi)”, ne-a spus Cristi Lazăr, tehnicianul acestei grupe.

Egalaţi în ultima secundă la „Memorialul Gheorghe Ola”
„Toţi copiii din această grupă sunt foarte talentaţi, au demonstrat asta şi la Memorialul Gheorghe Ola, acolo unde au înregistrat rezultate deosebite. La acea competiţie ne-am clasat pe locul 2 în faza zonală, dar am fost la egalitate de puncte cu Pandurii Tg. Jiu, echipă care-a şi câştigat până la urmă titlul de campioană naţională. Am avut atunci un ghinion imens, puteam să fim noi în locul lor la turneul final, i-am condus tot meciul pe gorjeni, însă am fost egalaţi practic în ultima secundă a meciului, iar ei au mers mai departe la golaveraj!”, şi-a amintit în continuare antrenorul din Zăvoi.
Cu câteva zile înaintea meciului cu Steaua, aceeaşi grupă de juniori a CSM-ului a întâlnit într-un meci de pregătire şi pe FC Argeş (echipa formată tot din fotbalişti născuţi în 1995, pregătiţi de Mihai Ianovschi), iar scorul a fost de asemenea egal (2-2). Golurile vâlcenilor au fost marcate de Mădălin Olariu şi Remus Bălan.
„Au fost două meciuri extrem de utile pentru noi. Am jucat împotriva a două echipe foarte bune, provenind din centre cu tradiţie în fotbalul românesc, care au performanţe deosebite la nivel juvenil. Cu atât mai mult ne bucură faptul că am şi scos nişte rezultate pozitive”, a concluzionat Cristi Lazăr.
Nicolae CIUCESCU

Articole Similare

Lasă un răspuns

Back to top button