Politica

Candidatul PD-L la Primăria Ştefăneşti îl acuză pe preot de hoţie

Gafă de proporţii pentru găinarul Alexandru Uţă
• primarul Gheorghe Mitrache va câştiga un nou mandat duminică, în cel de-al doilea tur de scrutin

Cuprins de disperare, candidatul PD-L la funcţia de primar al comunei Ştefăneşti recurge la cele mai necugetate gesturi în tentativa sa de a pune mâna pe destinele localităţii. În goana după voturi, în speranţa că în cele câteva zile câte au mai rămas până la turul II va reuşi să îngraşe porcul (sau curcanul – biată pasăre ajunsă obiect delict în scandalul de mită electorală declanşat de pedelist) în ajun, Alexandru Uţă îşi dă cu stângu-n dreptul, jignind în stânga şi-n dreapta pe oricine îi iese în cale.

Cunoscut de săteni ca unul dintre cei mai slabi pregătiţi locuitori ai comunei, încă de pe vremea când se chinuia să nu rămână repetent în clasele primare cerşind din mila profesorilor câte-un 5 indulgent la limba română pe care-o vorbeşte mai prost decât Elena Băsescu, candidatul PD-L are tupeul să-i facă albie de porci chiar şi pe slujitorii Bisericii. Nu mai departe de zilele trecute, povestesc martorii oculari, Uţă l-a făcut „hoţ” pe preotul Gheorghe Truşcă care slujeşte la Biserica „Adormirea Maicii Domnului” din satul Ştefăneşti, acuzându-l pe acesta că a împărţit banii alocaţi de primărie pentru reabilitarea locaşului de cult, cu primarul Gheorghe Mitrache. Minciună sfruntată, pe care nu au înghiţit-o nici măcar puţinii alegători ai pedelistului. Gafa îl va costa scump pe Uţă în turul II, ştiut fiind faptul că atacurile lansate la adresa Bisericii şi a slujitorilor săi sunt condamnate de toţi creştinii adevăraţi. Cu siguranţă Uţă a reuşit să piardă câteva sute de voturi prin jignirile aduse preotului iar în turul II va înregistra un eşec de proporţii. Trebuie spus faptul că primarul Gheorghe Mitrache a alocat sute de milioane de lei pentru reabilitarea bisericilor din localitate, o parte din aceste fonduri fiind donate de edil chiar din propriul buzunar.
Mai mult decât atât, Uţă şi-a permis să le spună cetăţenilor că preşedinţia Consiliului Judeţean a fost câştigată de Dorel Jurcan, şeful său de partid. Tupeul pedelistului a mers atât de departe încât le-a spus cetăţenilor din Ştefăneşti că îi va face lui Ion Cîlea, adevăratul învingător al şefiei Consiliului Judeţean, un pat în această instituţie pentru a dormi „ca prostul”! Curată nebunie din partea unui crescător de pui şi curcani, care nu ştie pe ce lume se află… „Este de nedescris atitudinea domnului Uţă. Toată ziua nu face altceva decât să dea de băut alegătorilor, îmbiindu-i cu mici şi bere. Minte cât e ziua de lungă, mă jigneşte în fel şi chip… Cetăţenii ştiu însă ce fel de om sunt şi nu vor înghiţi găluşca asta expirată. A mers chiar până acolo încât a spus că dacă va fi ales primar va da tinerilor căsătoriţi câte 10.000 de euro şi câte 5.000 metri pătraţi de teren! Păi de unde, că în Ştefăneşti de-abia dacă mai găseşti 500 metri pătraţi să faci o casă? Numai aberaţii!”, ne-a declarat primarul comunei Ştefăneşti, Gheorghe Mitrache.   O.H.

Articole Similare

Lasă un răspuns

Back to top button