Administratie

Ilie Boiangiu, cel mai bun primar pe care l-a avut Grădiştea

În prag de alegeri electorale, în comuna Grădiştea nu există dubii asupra persoanei care va fi desemnate în continuare să conducă cetăţenii pentru încă un mandat. Actualul edil al localităţii, Ilie Boiangiu, a dobândit credibilitate prin lucrările sale pe care le-a realizat în decursul anilor de mandat. Pentru faptul că s-a zbătut permanent pentru a obţine fonduri ce ţin de dezvoltarea infrastructurii locale şi de modernizarea unităţilor de învăţământ din localitate, Ilie Boiangiu este cel mai în măsură să fie în continuare şeful comunei Grădiştea. Pentru devotamentul său permanent în activitatea administrativă, Ilie Boiangiu va primi cu siguranţă creditul cetăţenilor din Grădiştea pentru a fi investit din nou în funcţia de primar.

Cu doar câteva zile înainte de evenimentul prin care cetăţenii îşi exercită dreptul de vot pentru desemnarea alesului local, Ilie Boiangiu se va prezenta fără emoţii la vot în faţa aleşilor, având o bogată activitate care-l deleagă să conducă încă patru ani comuna Grădiştea, pentru a o aduce mai aproape de oraş.

„Promisiunile sunt un lucru sfânt”

Actualul primar din Grădiştea nu este obişnuit să promită doar de dragul de a fi votat, cum fac majoritatea celor care candidează pentru o astfel de funcţie. Mereu aproape de oameni, în doar patru ani de zile, comuna Grădiştea se poate mândri cu realizări majore, care-i fac pe grădişteni să fie mândri că au un astfel de primar. Printre obiectivele pe care le are în vedere viitorul primar din Grădiştea se numără: asfaltarea drumurilor comunale 75 Grădiştea – Străchineşti, DC 79 Grădiştea –Roşiile, asfaltarea drumurilor Ţuţuru, Belgi, Vocheşti, Stâna, Diaconeşti. „Toate drumurile din localitate vor deveni practicabile, fără nici o excepţie. Am contractat şi o firmă de salubrizare pentru a colecta deşeurile menajare de la populaţie cât şi de la celelalte unităţi din localitate”, ne-a spus primarul din Grădiştea.
Preocupat permanent de activităţile sportive din localitate, primarul nu i-a uitat nici pe cei tineri, şi, în acest fel, va construi o sală de sport şi va reabilita terenul de fotbal cu tribune, pentru ca, din campionatul viitor, echipa sa, Ştiinţa, să evolueze în condiţii exemplare. „Am fost foarte aproape de a promova, în urmă cu un sezon, dar până la urmă câştig de cauză a avut Dinamo Horezu. Ne gândim să ne batem iarăşi pentru locul 1 în campionatul viitor, tocmai de aceea vrem să şi punem la punct o bază sportivă modernă aici la Grădiştea” ne-a mai declarat primarul. Unităţile de învăţământ au fost reabilitate prin încălzirea centrală, termopane, apă curentă, grupuri sanitare, dotarea cu calculatoare. De asemenea, a fost inaugurat Telecentrul, dotat cu zece calculatoare racordate la reţeaua de internet. Astfel, cei mici se vor delecta prin navigarea pe internet, prin diferite jocuri şi, totodată, vor fi atraşi mai mult spre studiu Ilie Boiangiu ne-a mai precizat şi faptul că Grădiştea se numără printre puţinele comune din Vâlcea unde va fi implementat un amplu proiect de informatizare. Proiectul este iniţiat de Ministerul Comunicaţiilor şi Tehnologiei Informaţiilor şi prevede ca aproximativ 10 la sută din mediul rural românesc să aibă acces la Internet. Implementarea proiectului va reprezenta o investiţie esenţială în asigurarea accesului cetăţenilor la informaţie, stimularea competitivităţii mediului de afaceri local şi ridicarea nivelului de educaţie cu ajutorul tehnologiei.

Bisericile vor fi reabilitate

 Nici când este vorba de cultură, Ilie Boiangiu nu se dă la o parte. „Voi construi unui pod la cimitirul din Dobricea, şi voi reabilita toate monumentelor istorice, mai bine zis, Biserica Străchineşti şi Biserica Grădiştea. Am făcut deja studiul de fezabilitate pentru lucrările de canalizare, pentru asfaltarea drumurilor şi pentru modernizarea terenului de sport, care vor costa în total 2,5 miliarde de lei vechi. După cum am mai spus, nici un locuitor din Grădiştea nu s.a opus proiectului de canalizare: toţi au căzut de acord asupra acestei probleme Problema alimentării cu apă curentă a fost rezolvată încă din anul 2006, iar lucrarea de canalizare era absolut necesară”, a mai precizat Ilie Boiangiu.

Lipsa iluminatului public – o amintire

Primarul din Grădiştea se mai poate mândri că localitatea sa a trecut de mult timp de problema ce ţine de iluminatul public ne-a informat în continuare că între proiectele deja finalizate se numără şi cel legat de iluminatul public: „Am amplasat recent încă 215 lămpi pe drumurile din trei sate care erau mai izolate: Străchineşti, Tulburea şi Valea Grădiştei. În total, în comună au fost amplasate un număr de 350 de lămpi. Astfel, am rezolvat integral problema iluminatului public”.
“Realizările mele de până acum sunt vizibile de toţi cei care locuiesc în comună. Astfel, vă cer încrederea ca în continuare să continuăm împreună un nou mandat, pentru a duce la bun sfârşit proiectele majore pe care le am în vedere. Sunt convins că v-am arătat că prin multă muncă se poate ca să intrăm în lumea bună a . Numai împreuna vom putea deveni europeni!” le-a spus cetăţenilor, prin intermediul ziarului nostru, Ilie Boiangiu, viitorul primar din Grădiştei.

Articole Similare

Lasă un răspuns

Back to top button