Administratie

Edilul din Cernişora, un om admirabil

• Mihai Ionescu ca fi recompensat prin munca sa cu un nou mandat de primar

Mai sunt doar câteva zile până când vom merge cu toţi la vot pentru a ne desemna aleşii locali. În comuna Cernişoara, cetăţenii îşi vor exprima părerea asupra candidaţilor la primărie, cine este sau nu capabil să conducă în continuare pentru încă patru ani. Actualul primar, Mihai Ionescu, şi-a câştigat reputaţia printre toţi locuitorii din comună, pentru faptul că niciodată nu s-a dat la o parte când a fost vorba de problemele comunităţii pe care o conduce. Pentru faptul că este un luptător care nu cedează adversarilor şi pentru că doreşte ca în continuare să continue ceea ce a început, suntem convinşi că locuitorii din Cernişoara îşi vor îndrepta atenţia spre cel care merită în continuare să fie primul om în comună: Mihai Ionescu.

Comparativ cu celelalte comune, Cernişoara este înzestrată şi cu un potenţial enorm, ce ţine în primul rând de regiunea geografică foarte frumoasă. Pentru a valorifica aceste resurse naturale demne de invidiat, primarul are în vedere ca localitatea să beneficieze de toate utilităţile prin care Cernişoara să fie o comună frumoasă şi cochetă. În aceste sens, majoritatea proiectelor sale sunt în curs de finalizare, iar în următorii patru ani, comuna Cernişoara va fi un simbol al judeţului. Am enumerat acum mai bine de o săptămână toate lucrările şi proiectele actualului primar, care ne determină să spunem că cea mai viabilă soluţie pentru un viitor mai bun o reprezintă Mihai Ionescu.
Lucrările de modernizare a infrastructurii, în asocierea cu comunele Măldăreşti şi Stroieşti, prin Programul Naţional de Dezvoltare Rurală, (ce se ridică la suma de 2,5 milioane de euro şi ce includ: modernizarea a 11 kilometri de drumuri comunale din majoritatea uliţelor din toate satele comunei, extinderea reţelei de joasă tensiune pentru gospodăriile care nu au curent electric, modernizarea terenurilor de sport), este unul dintre cele mai valoroase pe care orice comună şi-ar dori-o. Totodată, edilul localităţii va rezolva şi problema de aducţiune cu apă curentă cât şi cea a canalizării, în asociere tot cu localitatea Măldăreşti.

Ion Cîlea – un preşedinte ideal

Referitor la alegerile pentru desemnarea preşedintelui la Consiliul Judeţean, edilul din Cernişoara a dat asigurări că întreaga comună îl va susţine pe Ion Cîlea, care, conform declaraţiilor sale, merită pe deplin să ocupe această funcţie. „Domnul Ion Cîlea este un om de milioane, care va fi susţinut în cursa pentru fotoliul de preşedinte al CJ de către toţi locuitorii din Stoileşti. Avem nevoie ca o persoană de valoare lui să ne reprezinte, pentru că sunt singur că va fi cel mai bun preşedinte pe care l-ar putea avea judeţul Vâlcea. Comparativ cu ceilalţi candidaţi, Ion Cîlea este un om cu o putere de muncă extraordinară, care ne-ar face tuturor cinste dacă ar prelua şefia. Întotdeauna când ai probleme nu se lasă bătut până când nu le rezolvă. Este un om de milioane, care a ajutat permanent comuna noastră, prin fondurile pe care ni le-a acordat. Nici nu se compară cu Frâncu sau Jurcan. Este total diferit. Avem încredere că dânsul va ieşi învingător din această întrecere, pentru că este un luptător prin excelenţă”, ne-a declarat primarul Mihai Ionescu.
Lucian CORNECI

Articole Similare

Lasă un răspuns

Back to top button