Politica

Bogdan Olteanu, tur de forţă în Ţara Loviştei

După cum se ştie, de câţiva ani, PNL reprezintă o forţă în nordul judeţului. Pentru a-şi arăta aprecierea faţă de eforturile liberalilor din Perişani, Racoviţa, Câineni, Boişoara, Titeşti, Brezoi, Malaia, Voineasa şi Călimăneşti, de a obţine rezultate cât mai bune în campaniile electorale, sâmbătă, Bogdan Olteanu, preşedintele Camerei Deputaţilor, a ţinut să se afle în mijlocul acestor comunităţi. Liberalul a fost însoţit pe tot parcursul vizitei de Emilian Frâncu, Cristian Buican, Eugenia Popa, Constantin Monceanu, Adrian Toader şi Victor Popescu.

Ion Sandu, un nume des auzit pe holurile Parlamentului

În jurul orei 14, Bogdan Olteanu a poposit în faţa căminului cultural din satul Spinu, comuna Perişani. În momentul în care a coborât din maşină şi i-a fost prezentat primarul Ion Sandu, acesta a spus: „În sfârşit ajung să vă cunosc că, de auzit, am auzit foarte multe!”. Olteanu i-a mulţumit primarului din Perişani pentru modul în care a ştiut să promoveze PNL-ul în zonă, totul culminând cu obţinerea locului I pe judeţ, şi poziţia a III-a pe ţară la europarlamentarele de anul trecut. „Primarul Ion Sandu demonstrează că ştie să vă asculte, ştie de ce aveţi nevoie şi încearcă în mare măsură să le rezolve, iar acest lucru se vede din plin. Am rămas uluit de ceea ce a făcut domnul primar nu cu bani foarte mulţi. În România sunt 3.200 de localităţi şi vă spun cu tristeţe că nu avem 3.200 de primari precum cel din Perişani. Sunteţi norocoşi! Dacă ar fi toţi precum Ion Sandu am fi fost demult în rândul statelor civilizate. Primarul dumneavoastră ştie să ceară bani de la guvern şi ştie foarte bine ce să facă cu ei, totul în folosul dumneavoastră. Ne-am convins noi şi mai mult ca sigur v-aţi convins şi dumneavoastră că echipa condusă de Ion Sandu şi Florinel Enache este cea mai potrivită pentru comuna Perişani”, a concluzionat Bogdan Olteanu.

Şi-a „rupt” maşina pe drumul naţional

Drumul naţional 7D porneşte de la Câinenii Mici şi trece prin Boişoara, Titeşti, Perişani, Sălătrucu, Curtea de Argeş, cu o lungime de 31 de kilometri, este drum naţional doar pe hârtie, iar de acest lucru s-a convins din plin şi Bogdan Olteanu. După experienţa off-road avută, acesta a rămas şocat de starea în care se prezintă acest drum şi a spus că lucrurile nu vor rămâne aşa. „După ce am mers pe acest drum cu maşină, sper să ajung cu ea întreagă la Bucureşti. Acest drum naţional… va deveni un drum naţional, adică va fi consolidat şi asfaltat. Asta se face printr-o lege care se cheamă Legea Bugetului şi care se votează în fiecare toamnă. Vă asigur că, în noiembrie, acest drum va fi prins în buget şi va fi asfaltat”, a încheiat preşedintele Camerei Deputaţilor. În acel moment, primarul Ion Sandu a spus că îl aşteaptă cu plăcere, din nou, prin Perişani, pe Bogdan Olteanu, dar în momentul în care se vor termina lucrările la drumul naţional 7D.

Guvernul îi acordă sprijin total Soniei Iliescu

După ce a servit masa la primăria din Perişani, delegaţia liberală s-a îndreptat spre următoarea locaţie din programul său, şi anume comuna Racoviţa. Prezenţa demnitarului liberal  printre racoviţeni a coincis şi cu lansarea oficială a actualului primar Sonia Iliescu pentru un nou mandat. Despre Sonia Iliescu, atât Bogdan Olteanu cât şi deputatul Emilian Frâncu au avut numai cuvinte de laudă spunându-le celor aproximativ 200 de oameni prezenţi că este unul dintre cei mai buni edili ai judeţului. „Doamna primar Iliescu a făcut multe lucruri în Racoviţa, însă mai sunt multe de făcut şi de aceea dumneavoastră trebuie să o sprijiniţi pentru a duce la bun sfârşit munca pe care a început-o. Trebuie să ştii să ceri bani şi trebuie să ştii ce să faci cu aceşti bani. Nimeni nu-ţi dă bani ca să-i bei prin cârciumi, ţi-i dă ca să faci proiecte cu ei. Doamna primar Sonia Iliescu a ştiut să ceară bani şi a ştiut ce să facă cu ei, iar lucrul acesta se vede. Sunt sigur că doamna va fi aleasă din primul tur şi sunt convins că dumneavoastră o veţi ajuta. Pentru că, un tur doi de scrutin costă cât să repari o şcoală aşa că banii care s-ar cheltui pentru acest lucru să se ducă acolo unde le este locul, adică în infrastructură”, a spus Bogdan Olteanu în aplauzele racoviţenilor.
Romulus DUMITRU

Articole Similare

Lasă un răspuns

Back to top button