Politica

Astăzi, Tăriceanu vizitează Oltchim

Astăzi, liberalii din tot judeţul sunt în fierbere. Preşedintele PNL, Călin Popescu Tăriceanu, totodată premier al României, este aşteptat în Vâlcea în cadrul unei vizite de gradul III. Potrivit liderului PNL Vâlcea, deputatul Emilian Frâncu, traseul lui Tăriceanu va cuprinde scurte opriri la SC Oltchim SA, Horezu, Popeşti, Şirineasa, Băbeni şi Râmnicu Vâlcea. Premierul se va întâlni cu directorul general al Oltchim, Constantin Roibu, cei doi urmând a avea discuţii, cel mai probabil, pe marginea privatizării combinatului, dar şi pe alte teme de actualitate.

Tăriceanu va fi prezent apoi în oraşul Horezu, acolo unde guvernul pe care îl conduce din 2004 a investit zeci de miliarde de lei în refacerea Liceului „Constantin Brâncoveanu” (unitatea şcolară cu cel mai mare număr de elevi din judeţ) precum şi a spitalului din localitate. Următoarea vizită va fi în comuna Popeşti, unde va fi inaugurat noul sediu al primăriei. Cel mai probabil, programul premierului se va încheia cu o conferinţă de presă la sediul PNL din Râmnicu Vâlcea. Ca de fiecare dată, Tăriceanu se va deplasa în judeţ cu elicopterul.
Săptămâna aceasta mai este aşteptat la Vâlcea ministrul secretar de stat pentru Culte, Gigel Ştirbu iar la începutul săptămânii viitoare în judeţul nostru va veni ministrul Apărării, Theodor Meleşcanu.  O.H.

Articole Similare

Lasă un răspuns

Back to top button