Liga IV

Adi Lupu constestă victoria dinamoviştilor

CSM Drăgăşani – Dinamo Horezu 0-1

Partida dintre CSM Drăgăşani şi Dinamo Horezu ar putea fi considerată ca fiind derby-ul etapei şi, totodată, unul dintre cele mai controversate ale actualei ediţii de campionat. La finele disputei de pe teren propriu, tehnicianul drăgăşănean Adi Lupu s-a declarat indignat de maniera „ordinară” prin care lidera a reuşit să învingă prin singurul gol al partidei, ce a fost marcat dintr-un ofsaid „vizibil din avion”. Deşi în debutul returului aveau un avantaj consistent de puncte faţă de următoarea clasată, cu numai cinci etape înainte de încheierea campionatului, un singur punct mai desparte pe CSM Drăgăşani de ocupanta locului 4, Dinamo Rm. Vâlcea.

„Lucian Floarea a arbitrat tendenţios”

Adi Lupu a ţinut să reclame felul prin care arbitrul de linie, Floarea, a judecat faza din care oaspeţii au câştigat partida. „Ceea ce s-a întâmplat la acest meci este incalificabil. De patru etape suntem vânaţi de arbitrii ca şi cum şi-ar fi făcut un scop în acest fel. Oaspeţii au fost neputincioşi, iar pentru a ne învinge au avut nevoie de ajutorul arbitrului de linie, Floarea, care nu a semnalizat un gol din ofsaid de cel puţin trei metri. Cred că dacă adversarul s-ar fi aflat şi în ofsaid de 10 metri, Floarea tot nu ar fi ridicat fanionul. Este un om de nimic, care nu are ce căuta în fotbal. La Berbeşti s-a întâmplat la fel, am jucat 11 contra 14. Păi ce să facem în continuare? Vom adopta aceeaşi poziţie pe care a luat-o în semn de protest Alma Lex Drăgăşani. Însă nu la meciul cu Hidroelectra, ci poate la FC Govora. Să le fie ruşine acestor arbitri, pentru că iau banii degeaba”, a spus Adi Lupu.
Tot cu această ocazie, tehnicianul de la CSM Drăgăşani a mai declarat că actuala ediţie de campionat a lăsat un gust amar echipei sale, prin prisma manierei jenante de arbitraj. „Plătim taxe pentru că activăm în această Ligă. Avem jucători buni care sunt dezamăgiţi de felul cum găsesc diverşi antrenori de curtea şcolii să ne arbitreze. Sunt foarte enervat de aceste lucruri ordinare. Plătim bareme, doctorul Pavelescu se luptă să fie la zi cu tot ceea ce înseamnă taxe şi impozite şi suntem şuntaţi de nişte arbitri care lasă deoparte semnificaţia sportului. Chiar nu se poate arbitra onest în acest campionat, fără să ne lăsăm seduşi de puterea banului? E o ruşine în primul rând pentru băieţii pe care îi antrenez şi care vin să joace corect şi nu să fie umiliţi de deciziile bădărane ale unor persoane care nu au ce căuta în fotbal. De data aceasta a fost Floarea, în etapa trecută a fost Diculoiu care a acordat un 11 metri oribil de fals. Numai arbitrii de tuşă observă acestea. Centralul nu a acordat nimic, deşi era aproape de fază”, a spus indignat antrenorul de la CSM Drăgăşani.
Lucian CORNECI

Articole Similare

Lasă un răspuns

Back to top button