Caleidoscop

Zvonuri

Zvonuri (ne)bune de luat în seamă

 * Implicarea fostului fotbalist Emanuel Moldoveanu în unele ilegalităţi din America nu a picat prea bine în anumite redacţii. Gurile rele spun că există ziarişti sportivi care aşteptau lunar câte o sponsorizare de peste Ocean, iar acum li s-a tăiat!

* În timp ce unii cred că lui Gheorghe Constantin n-ar trebui să i se mai spună Costică-Vâlcea, ci Costică-CCA, viitorul fost preşedinte al AJF este de părere că nu i se potriveşte ultima poreclă. „Nu m-a făcut mama şef la CCA!” – zice Constantin. „…Dar nici vâlcean!” – combate imediat unul dintre candidaţii la funcţia de şef al AJF.

* Ştiaţi că un şef de la arbitri se gândeşte să-şi depună candidatura la AJF? Nu vă speriaţi domnule vicepreşedinte, dragi candidaţi. Gheorghe Constantin rămâne ferm pe poziţie, nu se va reîntoarce la AJF, aşa că vă puteţi continua campania electorală şi chiar depune dosarul. Este vorba doar de Ion Tudorică, preşedintele CJA, care, de curând, văzând bătălia ce se dă pentru AJF, s-a gândit şi a constatat că îndeplineşte toate condiţiile pentru a candida. Nu pentru că şi-ar dori foarte mult acest lucru, dar dacă tot candidează toată lumea…
* Mitică Cumpănaşu este, cu siguranţă, unul dintre cei mai simpatici conducători ai fotbalului judeţean. Chiar dacă va candida la Alegerile de pe 24 februarie, Cumpănaşu îşi doreşte cu ardoare, nu funcţia de preşedinte, ci scaunul acestuia. De când Costică Vâlcea şi-a anunţat demisia, maistrul sau maestrul Cumpănaşu nu a făcut altceva decât să-l sâcâie pe şeful arbitrilor până când acesta i-a cedat scaunul, la propriu. Apoi a urmat o adevărată şedinţă foto în biroul preşedintelui atât cu scaunul, cât şi cu tăbliţa de pe uşă. Măcar atâta mulţumire să aibă în urma Adunării Generale ce se va desfăşura la sfârşitul lunii! Tot în zilele trecute fostul conducător al Frăţiei Rm. Vâlcea anunţase că îşi va lansa oficial candidatura la începutul acestei săptămâni. Şi pentru că este un eveniment important, nu vor lipsi de la conferinţa de presă balerinele şi balonaşele. Vorbe-n vânt!
* Promisiunea pe care a obţinut-o Cumpănaşu de la Costică Vâlcea referitoare la scaunul acestuia, nu l-a înspăimântat pe drăgăşeneanul Dobre pentru că, lucrând numai la birou, poate să-şi aducă propriul scaun, chiar dacă nu e de preşedinte de AJF. Dumitru Dobre şi-a menţionat şi poziţia faţă de alegerile de la AJF: „Întâi să văd şi eu cu cine mă bat şi apoi îmi depun dosarul. Dacă mă decid, o să fac şi o conferinţă de presă, că nu pot rămâne mai prejos. Deocamdată mă mai gândesc. Văd că au început deja să se atace. Pe mine m-au contactat deja 4-5 candidaţi. Dar tot eu sunt cel mai tare în regulamente. Nici măcar preşedintele Constantin nu mă poate învinge aici. Îi dau ce vrea el dacă face acest lucru!”.

* Ştiaţi că la Asociaţia Judeţeană de Fotbal Vâlcea sunt afiliate în jurul a 200 de cluburi sau asociaţii sportive ce vor avea drept de vot? De acest lucru ne asigură cei care doresc să-i succeadă lui Gheorghe Constantin. Cum au făcut acest calcul? Simplu! Dumitru Dobre ne-a spus că are, până acum, deja asigurate vreo 30 de voturi (12 la Seria I, 3 în zona Horezu, 8 în Seria a II-a şi 7 la Divizia D), Mihai Persu – un procent de 60 la sută, deci în jur de 48 de voturi, cu 40 ale lui Chiriţă, cu procentul de 50+1 al lui Lovin, ce-i mai rămâne profesorului Zbârnea şi cu un vot acordat de Dumitru Dobre (Petrolul II Drăgăşani) lui Cumpănaşu, depăşesc cu mult cele 79 de echipe afiliate la AJF. …Sau ne-am încurcat noi în calcule?  

* Prin holurile din faţa AJF-ului s-a lansat ideea că după Adunarea Generală singurul care poate organiza o masă festivă ar fi Gheorghe Constantin, aşa de plecare. Cică dintre candidaţi n-ar avea cine: ori n-au cu ce, ori sunt zgârciţi.
* Ştiaţi că există două categorii de arbitri? Nu, nu centrali şi asistenţi, ci arbitri care au luat bătaie şi care urmează să fie bătuţi. Cei care spun că nu au luat-o niciodată pe coajă, pur şi simplu nu sunt arbitri! De acest lucru ne-a asigurat un fost „fluieraş” vâlcean, pesemne cu experienţă în domeniu.

* Primarul unei localităţi cu echipă în Divizia D se lăuda cu puţin timp în urmă că deţine 6 la sută din acţiuni la firma URBAN. Fără a fi întrebat despre acest lucru, ci discutând cu totul şi cu totul alte probleme, patronul Florescu ne spunea altceva: anume că primarul respectiv a lucrat o bună bucată de timp la această societate, dar a fost dat afară!

Articole Similare

Lasă un răspuns

Back to top button