Liga IV

Olteţul Zătreni, al doilea eşec consecutiv în retur

Trupa lui Nicolae Vâlcu, Olteţul Zătreni, a înregistrat sâmbăta trecută al doilea eşec consecutiv din acest retur de campionat. După ce au capotat pe terenul din Treapt, de la Horezu, cei din Zătreni au pierdut acum în faţa formaţiei lui Gabi Mangalagiu, CSM II Rm. Vâlcea. „Municipalii” veneau după o victorie, care până la urmă s-a transformat într-un eşec, cu Petrolul II Drăgăşani, aşa că erau obligaţi să câştige cu Olteţul Zătreni pentru a mai rămâne în lupta pentru locul 1 în Liga a IV-a. Până la urmă au şi reuşit să se impună, dar nu fără efort.
Se prefigura un scor alb în prima repriză, însă prin minutul 36, Vlăduţi a scăpat singur spre poarta adversă, a şutat, portarul a respins mingea, dar Negruţ a urmărit faza şi a înscris din apropiere pentru 1-0. După pauză, cam spre jumătatea celei de-a doua reprize, „municipalii” au marcat din nou, pentru 2-0, dar din penalti, transformat de… portarul Udeanu, după un fault în careu scos de acelaşi Vlăduţi.
După această fază, conform spuselor lui Mangalagiu, meciul a început să fie din ce în ce mai greu pentru CSM II: „Gazdele au început să intre mai tare la minge, să fie mai agresivi, jucătorii mei s-au cam speriat, la fel şi arbitrii. Au pus presiune şi pe central, iar băiatului i-a cam fost frică să mai arbitreze. Aşa că a înclinat balanţa în favoarea lor”. Olteţul a micşorat din diferenţă cu vreo 20 de minute înainte de final, în urma unei lovituri libere, dar n-a reuşit să obţină nici măcar un punct, pentru că partida s-a încheiat cu scorul de 2-1 pentru „municipali”.
Mihai VOICU

Articole Similare

Lasă un răspuns

Back to top button