Acasă Liga IV Fără blat între „penelişti”

Fără blat între „penelişti”

62
0

CSM Drăgăşani – Luncavăţul Popeşti 1-0 (1-0)

Pentru că în ultima perioadă s-a vorbit de tot felul de aranjamente în Liga a IV-a, dat fiind faptul că aceasta este dominată de sponsori de aceeaşi culoare politică, care reprezintă PNL, primarul Şerban a ţinut să contrazică acest lucru, dând ca exemplul meciul disputat de formaţia sa, Luncavăţul Popeşti, la Drăgăşani, cu CSM-ul din localitate. Deşi au jucat bine, popeştenii s-au văzut nevoiţi a se declara învinşi, golul victoriei echipei gazdă fiind marcat încă din prima repriză. Cum Luncavăţul are mare nevoie de puncte, iar CSM-ul a cam ieşit din calculele promovării, mulţi dintre oamenii de fotbal din judeţ, au prevăzut un final de meci fericit pentru popeşteni, dat fiind faptul că atât Şerban de la Popeşti, cât şi Pavelescu de la Drăgăşani, fac parte din acelaşi partid.

Nu s-a întâmplat aşa, astfel că Şerban a dorit să facă anumite precizări. „I-am spus doctorului Alin Pavelescu, candidat din partea PNL-ului la primăria Drăgăşani, înainte de meci, sub spirit de glumă, să facem şi noi cel puţin un «X». Dumnealui mi-a răspuns că nu poate face acest lucru, că nu le poate spune băieţilor să nu-şi apere corect şansele. Pentru acest lucru îl felicit. E un om de mare caracter”, a spus edilul din Popeşti. Şi „aş vrea să mai menţionez ceva, că tot se bate monedă pe acest lucru. Nu se fac blaturi între «penelişti»! Sunt convins că dacă făceam egal sau învingeam la Drăgăşani, ceea ce nu era imposibil, aşa s-ar fi interpretat. Eu joc toate meciurile pe teren şi cine mă cunoaşte ar trebui să ştie acest lucru. Dacă vom reuşi să ne salvăm, şi altfel nici nu gândesc, va fi pe valoarea noastră. Eu zic că echipa merge bine în acest moment şi dacă ar fi să începem campionatul acum, am reprezenta una dintre echipele de top”. „Oricum, anul viitor, când nu vor mai fi alegeri şi mulţi se vor da la o parte, eu zic că vom avea culoar şi vom putea emite pretenţii şi mai mari. Ar fi păcat să nu avem rezultate cu baza sportivă de care o să dispunem şi pe care o vom inaugura nu peste foarte mult timp. Avem şi nişte sponsori care au promis o mai mare implicare în cazul în care vor constata o mai bună organizare, astfel că am putea spune că suntem pe drumul cel bun” a încheiat Şerban.

Radu Renga, preşedintele onorific al popeştenilor

Săptămâna trecută primarul de la Popeşti, Costel Şerban ne-a spus că în structura de conducere a formaţiei sale, Luncavăţul Popeşti, au apărut şi câteva noutăţi. Una dintre acestea o reprezintă atragerea lui Gică Diaconu, „cel mai titrat fotbalist al comunei”, alături de echipă. Împreună cu Lucian Catargiu şi de Cătălin Sima, acesta va veghea la bunul mers al Luncavăţului şi va încerca să ajute la îndeplinirea obiectivului, salvarea de la retrogradare. Totodată edilul din Popeşti ne-a mai făcut cunoscut faptul prefectul judeţului, Radu Renga, este de acum preşedintele onorific al formaţiei sale. Popeştenii ar fi fost onoraţi ca prefectul să ocupe o funcţie mult mai importantă în cadrul asociaţiei sportive, însă profesia nu-i permite acest lucru. Oricum, chiar şi faptul că Renga este preşedintele de onoare al echipei, îi obligă pe jucătorii Luncavăţului să muncească mai mult pentru a ieşi în evidenţă numai cu lucruri pozitive.
Laurenţiu SIMA